Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.254
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.254
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

ADA Fiyat Analizi

ADA Fiyat Analizi

Cardano (ADA) fiyat analizide kripto para biriminin $0.82 dolarlık seviyeyi aşabileceğini gösteriyor. Cardano (ADA) fiyatı analizi, Chang Hardfork’a doğru güçlü işaretler gösteriyor. Uzun süren düşüş trendinin ardından fiyatı düşen kama formasyonunun üzerinde sıçradı.

Son 24 saatte ADA’nın fiyatı %2.3 artarak Salı günü Avrupa iş saatlerinde yaklaşık $0.408 seviyelerinde işlem gördü, bu da Chang Hardfork’un hemen öncesinde gerçekleşti.

ADA Fiyatı Öngörüsü: $0.82’ye Kadar Olası Bir Yükseliş

Ada Fiyat Analiz
Ada Fiyat Analiz

ADA, Mart ayı boğa koşusu sırasında yıllık bir zirveye ulaştıktan sonra düşüşe geçti. Bu düşüş sürecinde ADA, bir düşen kama formasyonu oluşturdu ve bu formasyon son zamanlarda kırıldı.

11 Mayıs 2024 tarihinde ADA’da bir ölüm haçı görüldü, ancak yeterli boğa momentumu ile bu düzeltilebilir. Şu anda ADA, 50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamaların altında işlem görüyor, ancak bu durumun yakın zamanda değişmesi olası.

Bu kırılmanın sahte olma olasılığı olsa da, ADA‘nın $0.47 civarındaki düşük direnci test etmesi ve $0.37 civarındaki üst trend çizgisini tekrar test etmesi, ardından yüksek seviyelere doğru hareket etmesi iyi bir onay olacaktır. Eğer bu yeniden test sırasında ADA tekrar düşen kama formasyonuna geri dönerse, kırılma geçersiz hale gelir.

Boğaların kararlılığıyla ADA, yıllık zirvelere %98’lik bir artışla kusursuz bir kırılma gerçekleştirebilir. Direnç seviyeleri $0.47, $0.54 ve $0.6 olarak öngörülüyor.

Tersine, ADA $0.37 ve $0.33 civarında destek bulabilir ve buradan yeniden yükselişe geçebilir.

Başka bir senaryo ise ADA’nın $0.47 ile $0.36 arasında başka bir konsolidasyon bölgesine girmesi ve bu durumun da kırılmayı geçersiz kılması olabilir.

İlginizi Çekebilir: Lista Fiyat Analizi

Son 24 saatte ADA’nın toplam açık pozisyonları %3.5 artarak, borsalar arasında işlem yapan yatırımcıların %70’inin uzun pozisyon aldığını, %30’unun ise kısa pozisyon aldığını gösteriyor.

ADA’nın Fiyatı  Yeni Zirvelere Ulaşabilir mi?

ADA topluluğu, bu gelişmelerden oldukça umutlu ve önemli bir kırılma bekliyor. Chang Hardfork, Cardano için kritik bir dönemde geliyor ve bir DAO tarzı teklif ve oy sistemi aracılığıyla 1.5 milyar ADA’nın kilidini açarak zinciri daha da merkeziyetsiz hale getirmeyi amaçlıyor.

ADA’nın 24 saatlik işlem hacmi %12.5 artarak, yatırımcılar arasında artan bir ilgi olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, bu gelişmelerin ADA’nın fiyatını artıracağını bekliyor.

İlginizi çekebilir: 32 Video da çektiğimiz temel analiz videosuna bakmak isterseniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir