Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.161
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.161
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

ABD’li Vekil, FTX Davasına Müfettiş Atanmasını İstedi

Bahamalar

ABD hükümet avukatı, iflas mahkemesinden FTX için müfettiş görevlendirilmesini talep etti.

Şaşırtıcı bir şekilde hızlıca iflas bayrağını çeken FTX, iflas başvurusunun ardından mahkemelerle uğraşıyor. Alacaklılar ve hükümetler FTX’in peşinde. Bahamalar’da bulunan ticaret kolu FTX Digital Markets de iflas başvurusunda bulundu. Bahama hükümeti, tüm işlemlerin birleştirilmesi amacıyla bu sürecin tamamen ilerletilmesine yönelik taleplerle iş birliği yapmayı planlamadığını belirtti. ABD ise iflas davasının kısa sürede çözülmesine yönelik adımlar atıyor.

ABD’li Vekil, FTX için Müfettiş Atanması İstiyor

ABD hükümet avukatı, Delaware iflas mahkemesinden devam etmekte olan FTX iflas davasına bir müfettiş atamasını istedi.

1 Aralık tarihli mahkeme başvurusunda ABD avukatı, bağımsız bir müfettiş atanmasına gerekçe olarak FTX CEO’su John Ray III‘ün yorumlarının yanı sıra; “neredeyse eşi benzeri görülmemiş bir değer düşüşünü” gösterdi.

Onaylanması halinde müfettiş, mahkeme tarafından atanan üçüncü taraf bir araştırmacı olarak hareket edecek. FTX’e bağlı şirketlerin çoğunun şu anda içinde bulunduğu 11. Bölüm iflası gibi karmaşık bir iflasta hükümetin böyle bir talepte bulunması yaygın bir yöntem.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir