Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.755
% 4.56
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.755
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

ABD’li Banka Devi, Bitcoin ve Bu Altcoin’i Portföyüne Ekliyor!

Amerika’nın en büyük bankalarından biri olan American Bank, müşterilerine kripto para trade imkanı sunmak için önde gelen bir kripto ticaret platformu olan Bakkt ile ortaklık kurdu. Ortaklık, bankanın müşterilerine en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) satın alma, satma ve elde tutma olanağı verecek.

American Bank, müşterilerine Bitcoin ve ETH trade imkanı sunacak

Banka, kriptoya olan ilginin istikrarlı bir şekilde artması nedeniyle bunu mümkün kılmak için 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen bir hizmet olan Bakkt’ın kripto bağlantı çözümünü kullanacak. Bakkt Gelir Başkanı Sheela Zemlin, şu açıklamayı yaptı:

Tüketici tasarruf ve yatırım alışkanlıkları sürekli inip çıkıyor, ancak kripto para birimine olan ilginin her zamankinden daha fazla arttığını görüyoruz, American Bank’ın müşterilere güvenilir ortamlarında kripto para birimine erişim sağlamak için Bakkt ile ortaklık kurmasından heyecan duyuyoruz.

American Bank Başkanı ve CEO’su Mark Jaindl ise şunları söyledi:

Online bankacılık inovasyonunun öncülerinden biri ve ülkedeki en uzun süredir faaliyet gösteren ‘çevrimiçi banka’ olarak, her zaman müşterilerimizin bankacılık deneyimini geliştirmenin yollarını arıyoruz, Bakkt’ın sağlam yetenekleri, katılımı artırmamız için bir giriş noktası oluşturuyor.

Müşteriler mevcut bankalarından kriptoya erişmeyi sever

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, son zamanlarda kripto para birimlerine genel bir ilgi var ve araştırmalar müşterilerin mevcut bankalarından dijital varlıklara erişmeyi sevdiklerini gösteriyor. Sheela Zemlin’e göre, American Bank’ın müşterilerine piyasa değerine göre en büyük iki kripto para olan Bitcoin ve Ethereum trade yapma seçeneği sunmaktan büyük heyecan duymasının nedeni bu.

Özellikle, banka tarihsel olarak 50 eyalete yayılmış müşterilerine en iyi kripto imkanları sunmak sağlamak için çalıştı. Sheela Zemlin, Bakkt’ın eğitim materyallerini içeren platformunun, bu hedefe ulaşmak için en iyi seçenek olarak görüldüğünü ve müşterilerine mümkün olan en düşük maliyetle kripto erişimi sağlayacağını belirtiyor.

Bakkt, kripto alanında güvenilir kabul edilen bir dijital varlık platformu. Sheela Zemlin’e göre şirket, ödemeleri ve dijital varlık ekosistemindeki tüm paydaşlara değer katarak, başta Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerinin daha geniş çapta benimsenmesi için mücadele ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir