Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.451
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.451
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

ABD Savcılarından, Eski BitMEX Yöneticisi Hakkında Talep

ABD savcıları, BitMEX borsasının eski iş geliştirme yöneticisi Greg Dwyer hakkında denetimli serbestlik talep etti.

Eski BitMEX yöneticileri hakkında, dava süreçleri tüm hızıyla devam ediyor. 2020 yılının sonbaharında, Arthur Hayes, Benjamin Delo, Samuel Reed ve Greg Dwyer ABD’nin kara para aklamayı önleme gerekliliklerinden kaçınmakla suçlanmıştı. Popüler kripto para borsasının yönetim kadrosu, hukuksal süreçlerin içinde kaldı. Ancak BitMEX, tüm süreçlere rağmen hizmetlerine sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Eski yöneticilerin hukuksal süreçlerinde, yeni bir gelişme yaşandı.

Eski BitMEX Yöneticisine Denetimli Serbestlik Talebi

ABD savcıları, bir mahkemeye eski BitMEX yöneticisi için başvurdu. Başvuruda, Greg Dwyer için 12 aylık denetimli serbestlik talep edildi.

Savcılar, BitMEX eski iş geliştirme başkanı Greg Dwyer‘ın ABD Banka Gizlilik Yasası‘nı ihlal ettiği gerekçesiyle gözetim altında tutulmasını istedi. Bu gözetim altı talebi, 12 aylık denetimli serbestlik olarak bildirildi.

Ayrıca savcılar, üzerinde anlaşmaya varılan 150 bin dolarlık para cezasını da talep ettiler. Geçtiğimiz gün dosyalanan bir mektuba göre, Dwyer mahkemeden şartlı tahliye olmaksızın hapis cezası istedi. Avukatlar, böyle bir cezanın yetersiz olacağını bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir