Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.258
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.258
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ABD Merkezli Borsa Kapanma Kararı Aldı

Mesajlaşma uygulaması ile tanınan Japon firma LINE’ın alt kuruluşu Bitfront, kapanma kararı aldığını duyurdu.

FTX krizi sonrası FTX de dahil olmak üzere birçok şirket iflas masasına oturdu. Aynı zamanda mevcut ayı piyasasıyla kripto şirketleri zorlu günlerden geçiyordu. Kripto sektöründe yaşanan dalgalanmalar firmaları yeni ataklar yapmaya yönlendirdi. Kripto borsası da Bitfront da odak noktasını değiştirmek için kepenk kapatıyor.

ABD Merkezli Kripto Borsası Bitfront Faaliyetlerini Durdurdu

Bitfront, mevcut kripto koşulları nedeniyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Yapılan açıklamaya göre, yeni üyeliklerin ve kredi kartı ile ödemelerin bugün itibariyle durduruldu. Bitfront müşterileri, hesaplarındaki token’ları 31 Mart 2023’e kadar çekilebilecek. 31 Mart sonrasında token çekilişleri sona erecek ve kullanıcı bilgileri silinecek.

Bitfront, web sitesinden kapanma kararıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Bitfront, kullanıcıların dijital varlıklarını güvenli bir şekilde saklamalarını ve serbestçe ticaret yapmalarını sağlamak için kurulmuştur. Ve en başından beri blockchain endüstrisinde lider olmak için elimizden geleni yaptık. Ancak, hızla gelişen bu sektördeki zorlukların üstesinden gelme çabalarımıza rağmen, LINE blockchain ekosistemini ve LINK token ekonomisini büyütmeye devam etmek için Bitfront’u kapatmamız gerektiğine üzülerek karar verdik.

Bu kararın LINE blockchain ekosisteminin menfaati için alındığını ve suistimalle suçlanan bazı borsalarla ilgili son sorunlarla ilgisi olmadığını lütfen unutmayın.”

Japon mesajlaşma platformu LINE daha önce, ilk olarak Singapur’da 2018’de Bitbox olarak başlatılan borsanın, 27 Şubat’ta yeni adının Bitfront olacağını açıklamıştı. Ardından Singapur merkezli kripto borsasını kapatarak, ABD merkezli küresel bir platform olarak yeniden başlatmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir