Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.294
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.294
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ABD Mahkemesi, Ooki Dao Destekçilerine İzin Verdi

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) ile Ooki Dao arasındaki davada, kripto para şirketinin destekçilerine izin verildi.

Geçtiğimiz ay CFTC, komisyona kayıtlı olmadığı gerekçesiyle Ooki Dao tarafına dava açmıştı. Dava görülürken mahkeme, kripto para şirketini savunmak isteyen iki gruba izin verdi. LexpunK Army ve DeFi Education Fund kuruluşları ihlal davasında, kripto şirketinin tarafında yer aldı.

Ooki Dao Tarafına İki Yeni Destekçi

Mahkemenin yargıcı, Ooki Dao tarafına destek olmak isteyen iki gruba online katılım izni verdi. Bu iki grup, CFTC’ye ait bir internet sitesinin yardım botu aracılığıyla davada yer alabilecek.

ABD Bölge Yargıcı William Orrick, bir grup avukat ve yazılım geliştiricisi olan LeXpunK Army’nin ve bir lobici grup olan DeFi Eğitim Fonu’nun talebini kabul etti. Mahkeme brifinglerinin arkadaşlarını savunabileceğini iddia etti.

Ooki Dao tarafının yasaları ihlal ettiği gerekçesiyle yürütülen davada, iki destekçi brifing verecek. Yargıç, LexpunK tarafının brifing vermesi için 17 Ekim tarihine kadar süre tanıdı. DeFi Eğitim Fonu tarafı ise brifingini mahkemeye teslim etti.

Kripto para şirketini destekleyecek grupların brifingi, 30 Kasım tarihinde görülecek duruşmada dinlenecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir