Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.570
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.570
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

ABD Mahkemesi, Celsius’un Talebini Onayladı

ABD mahkemesi, iflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius’un müşterilerin devam eden iflas davalarında şirketin iddia kanıtlarını sunmaları için bir son tarih belirleme talebini onayladı.

Geçen hafta New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesi tarafından onaylanan Celsius’un önergesi, müşterilerin en geç 3 Ocak 2023’te iddia kanıtlarını sunmasını gerektiriyor.

Celsius’a Mahkemeden Onay Geldi

Bu yılın başlarında sektörü sarsan bir likidite sıkışıklığının ardından kripto kredi platformu Celsius Network, müşteri para çekme işlemlerini dondurduktan sadece haftalar sonra iflas başvurusunda bulunmuştu. Şirket, operasyonlara devam ederken yeniden yapılanmasına olanak sağlayacak bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Bu ayın başlarında ise Celsius, New York mahkemesinden platformun yeniden yapılanma planını sunmak için son tarihi uzatmasını talep etmişti.

İflas eden borç verme şirketi müşterilerinin, herhangi bir talebin şirketten geriye kalanlar tarafından önceden ödenmiş olması ve benzer bir formun daha önce ödenmiş olması da dahil olmak üzere, yasal belgede listelenen birkaç kategoriye giriyorsa bir iddia kanıtı sunması gerekmiyor.

Celsius, resmi Twitter hesabında nasıl dava açılacağına dair ayrıntılı talimat paylaştı ve bir sonraki duruşmanın 5 Aralık’ta yapılacağını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir