Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.615
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.615
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Aave Protokolü, Aave DAO’dan Para İstedi

Aave, geliştiricilere dağıtmak üzere Aave DAO‘dan 16,28 milyon dolar istedi.

Kripto paralardaki uzun soluklu düşüş bu alandaki her yapı taşını etkilemiş durumda. DeFi projelerinden biri olan Aave geliştiricilere para ödeyebilmek için DAO’dan 16,28 milyon dolar geriye dönük ödüllendirme ücreti istedi.

Aave, DAO’dan Para İstedi

Merkeziyetsiz finans kuruluşları kripto paralarda yaşanan düşüşün yaralarını sarmanın peşinde. Ayakta kalan en büyük kuruluşun arkasındaki Aave Companies, protokolü yöneten merkeziyetsiz özerk kuruluştan 16,28 milyon dolar istedi. Bir rapora göre Aave DAO’dan ilk kez para istedi. Planın onayı için gereken sayı ise sağlandı.

Oylamada, topluluk ezici bir çoğunlukla geriye dönük finansman talebi lehinde oy kullandı ve topluluk üyeleri Aave Şirketleri muazzam bir iş yaptı ve bunun için ödenmesi gerekiyor, dedi.

Teklifte Aave protokolü bügunkü haline geldiğinden, geliştirme ile ilgili maliyetler önemli ölçüde arttı, denildi. Ayrıca raporda Aave V3 gibi protokolün yenilikçi, güvenli ve test edilmiş bir sürümünü oluşturmak çeşitli becerideki deneyimli geliştiriciler gerektirir ve bu çalışmaları oldukça telafi edilebilir, diye söylendi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi DeFİ’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir