Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$64.123
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.123
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Terra Classic Yükselişine Devam Ediyor

Terra Classic (LUNC), önemli bir yükseliş kaydederek CoinGecko verilerine göre piyasa değeri sıralamasında 23’üncü olarak ilk 30’a girmeyi başardı.

Terra Classic (LUNC), 24 saatte yüzde 50’den fazla yükseliş kaydetti.

Terra Classic, İlk Yüz Coin Arasından En Çok Yükselen Oldu

Terra Blockchain ağındaki stablecoin’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında ciddi bir düşüş yaşandı. Çöküşün ardından çözüm arayan ekip, Terra Blockchain ağı UST çöküşünden sonra fork yaparak Terra ve Terra Classic olarak ayrıldı. Bu ağlardaki coinler ise LUNA Classic ve LUNA olarak adlandırıldı.

CoinGecko verilerine göre Terra Classic (LUNC) son 24 saatte yüzde 59 yükseliş gösterdi.

LUNC’un günlük grafiği

LUNC, dört gün boyunca pozitif bir yükseliş yaşadı ve geçen hafta yüzde 77,36 arttı. Ayrıca, piyasa değeri sıralamasında ilk 30’a girdi. Son 24 saatte ise yüzde 59 yükseldi.

Piyasa gözlemcileri, LUNC arzını azaltmaya yönelik vergi teklifi kavramının tokende bir yükselişe yol açmış olabileceğini düşünüyor. Yüzde 1,2 vergi teklifi kabul edilirse, cüzdan etkileşimleri ve akıllı sözleşmeler dahil tüm LUNC işlemlerine yüzde 1,2 vergi uygulanacak. Ücret daha sonra Terra tarafından sağlanılan ve ardından LUNC arzını azaltan yakma cüzdanına aktarılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir