Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.261
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.261
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Kripto Alım Satım Platformlarından 3 Gün İçinde 1.3 Milyar Dolarlık Bitcoin Çekildi

Kripto varlık platformlarındaki Bitcoin sayısı sadece üç günde 23.000 BTC azaldı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin yatırımcıları, varlıklarını kripto varlık platformlarından çekmeye devam ediyor. Yatırımcılar, Bitcoin’in son 7 günde yaklaşık %20 düşmesinin ardından 1.3 milyar dolar değere sahip 23.000 BTC’yi bu platformlardan çekti.

Kaynak: CryptoQuant

Kripto analisti Ali Martinez blokzinciri analiz şirketi Glassnode’un zincir üstü verilerine dikkat çekti. Veriler, Bitcoin’deki düşüşten bağımsız olarak çekim sayısında çarpıcı bir artış olduğunu ortaya koydu. Kripto platformlarından 23.000 BTC çekildi. Platformlardan çekilen toplam miktar, hala önemli ölçüde balina alımlarından daha büyük. Bu nedenle, bazı transferlerin dahili olma ihtimali bulunuyor. Yine de platformlardaki Bitcoin miktarı son zamanlarda önemli ölçüde düştü. Bu ise satış baskısını azaltan bir faktör. 

Bitcoin Yatırımcılarının %17’si Zararda

Glassnode, son düşüşle birlikte Bitcoin yatırımcılarının %17’sinin zararda olduğunu ortaya koydu. Diğer bir deyişle, sadece %83’ü karda kaldı. Ancak buna rağmen, zararda olan yatırımcılar Bitcoin’lerini panikle satmayı reddetti. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir