Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.624
% 1.70
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.624
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Cardano ve DOGE’da Mark-Up Phase! Neler Olabilir?

On-chain verilere göre Cardano ve Dogecoin balinaları fiyat düşüşlerini fırsat olarak değerlendirip, bir sonraki Mark-Up Phase için token biriktirmeye devam ediyor. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Dogecoin balinalar biriktirmeye devam ediyor

Dogecoin balinaları, kripto para birimleri için kısa vadeli fiyat hareketiyle ilgili mevcut piyasa oynaklığının ortasında tokenleri indirimli olarak topluyor gibi görünüyor. Her piyasa döngüsünün, fiyatların düzleştiği ve karşıt yatırımcıların indirimli satın alma fırsatı gördüğü bir birikim aşaması olduğunu belirtmekte fayda var.

En büyük 100 Dogecoin holderı, Kaynak: WhaleStats

Uzmanlara göre bu piyasa döngüsü sona erdiğinde, bir sonraki ‘Mark-Up Phase’ başlar. Bu, piyasanın bir süredir istikrarlı olduğu ve yükselmeye başladığı bir aşamayı ifade eder. WhaleStats, bu yatırımcı kategorisinin ortalama DOGE bakiyesinde %987,76’lık bir artış bildirdiği için, son 24 saat içinde en büyük 100 Dogecoin holder’ı portföylerini artırdı. Portföylerinin ortalama DOGE değeri de %929,33 arttı.

IntoTheBlock verilerine göre Dogecoin karlılığı %53’te kalıyor. Paradaki daha fazla adresin ağ için faydalı olması bekleniyor, çünkü holder’lar pozisyonlarını bozmak için satış yapmaya daha az eğilimli oluyor.

Cardano balinaları, fiyat düşerken büyük işlemleri %213 artırdı

IntoTheBlock verilerine göre Cardano balinaları, büyük işlemlerde %213’lük bir artışla son 24 saat içinde daha aktif hale geldi. Büyük işlem ani artışları genellikle kurumsal oyuncuların veya alım veya satım yapan balinaların artan etkinliğiyle ilişkilendirilir. IntoTheBlock’a göre bu işlemler taşınan 100.000 doları aşıyor.

Bir kripto para borsası olan Bitrue (BTR), Cardano’ya (ADA) dayalı trade paritelerine önemli bir ekleme daha yaptığını duyurdu. Bitrue’nun sosyal medya kanallarında paylaşılan resmi duyuruya göre, Bitrue’nun spot trade ekosistemi, Cardano’nun tokeni ADA’yı kullanarak altı ek parite başlattı.

Büyük işlemler, Kaynak: IntoTheBlock

DefiLlama’ya göre, Cardano ağı, Minswap DEX’in piyasaya sürülmesi ve artan sayıda merkezi olmayan ürün ile kilitli toplam değerde (TVL) hızlı bir artış gördü. Cardano ağının genel değeri (hızlı yönetim token’leri dahil) hızla yaklaşık 199.74 milyon dolardan 262 milyon dolara yükseldi.

1 Mart’tan 12 Mart’a kadar, ağın akıllı sözleşmesinde kilitli olan fonların toplam değerinde önemli bir artış oldu ve yaklaşık 62 milyon dolar daha çekti. Bununla birlikte, hisseli yönetim varlıkları dahil edilmediğinde, Cardano’nun Blockchain TVL’si 174,65 milyon dolar civarındaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir