Kriptolar:
32042
Bitcoin:
$68.704
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%59.2
% 0.20
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 1.89
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 68.704
BTC Dominasyonu:
% 59.2
Piyasa Değeri:
$2.25 T

MATIC, Artan Onchain Aktivitesiyle Yeniden Canlanma Belirtileri Gösteriyor

Analistler, Polygon‘un yerel tokenı olan MATIC‘in bir yükseliş eğilimine yaklaştığını ve büyük miktarda onchain aktivitesi sergilediğini belirtiyor. 28 Ağustos’ta blockchain analitik platformu Santiment, aktif adreslerdeki artış ve uzun süredir dolaşımda olmayan coinlerin birikiminin MATIC’te bir sıçrama sinyali verebileceğini açıkladı.

Santiment, bu hafta inaktif token transferlerindeki artışın, bu yılın ikinci en yüksek Polygon adres etkileşimiyle örtüştüğünü iddia ediyor. Son dönemde duraklayan MATIC için, bu aktivite artışı olumlu bir dönüşü işaret edebilir.

Bu son artış, adres aktivitesindeki uzun vadeli düşüşe ters düşüyor. Polygon tabanlı verilere göre, adres aktivitesi Temmuz sonundaki 1.6 milyondan Ağustos sonlarında yaklaşık 70.000’e önemli ölçüde düştü. Günlük ağ işlemleri de Mart ayında 5 milyondan fazla iken Ağustos sonunda yaklaşık 3 milyona geriledi.

Bu Dikkatinizi Çekebilir: Chess Coin Nedir? Satranç Severler İçin Yeni Nesil Kripto Para!

MATIC, bu haftaki daha yüksek aktiviteye rağmen ayı piyasası seviyelerinde kalmaya devam ediyor. 25 Ağustos’ta token anlık olarak 0.58 dolara ulaştı, ancak hızla ivme kaybederek 29 Ağustos’ta 0.434 dolarla 10 günlük bir dip seviyesine %24 düştü. CoinGecko’ya göre, MATIC hala Aralık 2021’deki 2.92 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %85 aşağıda.

Bu olaylara ek olarak, Binance 28 Ağustos’ta MATIC’ten POL’e yapılacak ağ token dönüşümünü desteklediğini duyurdu. Bu değişiklik, tokenın gelecekteki performansını etkileyebilir.

Bu arada, son dönemdeki tüm haberler olumlu değil. Polygon’un Discord kanalı, 24 Ağustos’ta, diğer birçok blockchain projesinin sunucularını hedef alan bir saldırıda hacklendi.

Önümüzdeki haftalar, MATIC’in olası toparlanma belirtilerinin devam edip etmeyeceğini belirlemede hayati öneme sahip olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir