Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.146
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.146
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

8’den Fazla Bilen Analist: Çöküşte Sadece Bu Altcoin Favorim!

Smart Contracter, takma ismini kullanan kripto analisti, ayı piyasasındaki seviyeler hakkında tahminlerini açıkladı. 8’den fazla doğru bilen ünlü analist, günümüz piyasasını anlamak için 2018 ayı piyasasını değerlendirdi. Buna göre, piyasa çöküşünde sağlam kalabilecek tek bir altcoin projesi var. Hatta analist, mevcut piyasa koşullarında sadece o altcoin’in güçlü göründüğünü söylüyor.

Bu altcoin ayı piyasasında sağlam kalacak güce sahip

Smart Contracter’a göre, sağlam kalacak tek altcoin Binance borsasının yardımcı tokeni Binance Coin (BNB). Analist, tüm görüşlerini resmi Twitter hesabı üzerinden 208.500 takipçisine paylaştı. Buna göre, Binance Coin, son ayı piyasası sırasında Bitcoin fiyatına (BTC) karşı oldukça güçlü kaldı. Yazının yazıldığı sırada BNB, 7 günlük grafikte %2 düşüşle 218 dolardan işlem görüyordu. Analist, altcoin’in gücüne şaşırdığını söyledi ve şunları aktardı:

“Bana 2017’deki Ethereum’u hatırlatıyor. En dibe ulaştığımızda long pozisyon açmak isteyeceğim. BNB benim için o altcoin projelerinden biri olacak.”

Ayı piyasası ne zaman bitecek?

BNB’den bahsetmesinin ardından Smart Contracter, ayı piyasası hakkında konuşmaya başladı. Buna göre ünlü stratejist, piyasanın ne zaman yükselişe geçeceğine dair bir liste yayınladı. Liste, piyasayı yükseltmesi muhtemel gelişmeleri içeriyordu. Listede ilk sırada ekonomist Alex Krüger’in, bir tweet’i var. Paylaşım, Google’da “ölü Bitcoin” aramalarının hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ortaya koyuyor.

Stratejist ayrıca Korku ve Açgözlülük Endeksi’nin “aşırı korku” anlamına gelen altı derece gösterdiğini de belirtiyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi, 0 ile 100 arasında değişen değerlerle piyasa duyarlılığını ölçen bir metriktir. Bununla birlikte, kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in tasfiye haberlerinin dibe yaklaştığımızı gösterdiğini söylüyor. Smart Contracter geçen hafta Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) bir teslim olma aşamasından geçtiğini ifade etti. Ayrıca, lider kripto ve altcoin projesinin, güçlü destek sunduğunu söylediği bir fiyat alanında işlem yaptığını aktardı.

Daha önceki tahminleri çıkmıştı

Smart Contracter geçmişte birçok tahmin yaptı ve bu tahminlerin bazıları doğru çıktı. Örneğin, BTC’nin 3200 dolara ulaşacağını, 2020 kripto para çöküşü gibi birçok şeyi bildi. Buna ek olarak, geçtiğimiz haftalarda birçok kripto para için kısa vadeli tahminler verdi. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, bu tahminlerin çoğu, büyük oranda doğru çıktı. Son aylarda ise, Bitcoin’in birikim aralığını tam olarak doğru buldu. Buna göre BTC 23 bin dolar seviyesine ulaştığında, altcoin piyasalarında bir düzeltme yaşanacaktı. Ünlü trader, tüm bu tahminlerinde kesin bir biçimde haklı çıktı ve buna bağlı olarak ün kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir