Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.568
% 4.12
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.568
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bu Meme Coin’den Aldım!

Dogecoin ve Shiba Inu, Elon Musk tweet’leri veya listeleme haberleri eksikliğinde güçsüz bir teknik görünüm sunuyor. İsabetli fiyat tahminleriyle bilinen bir Twitter analistine göre bir meme coin trendini tersine çevirebilecek çok aylı direnç çizgisini kırmayı başardı. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan güncel teknik analizleri inceleyelim.

Bu meme coin çok aylı direnç çizgisini kırdı, işte sıradakiler

Bu makalemizde de görebileceğiniz üzere, 2018’in ikinci yarısında Bitcoin (BTC) dibini doğru bir şekilde tahmin eden, geniş çapta takip edilen bir analist, iki altcoin için yükseliş beklentilerini detaylandırıyor. Smart Contracter lakaplı kripto analisti, yakın tarihli analizlerinde, hafif bir düzeltme ve satın alma hacmindeki artışın ardından Dogecoin (DOGE) satın aldığını söylüyor: Dogecoin, Smart Contracter’ın grafiğine göre günlük zaman diliminde aşağı eğimli bir trend çizgisini kırdıktan sonra yukarı yönlü bir yörüngede.

Analist ayrıca, varlıkların Ethereum (ETH) ve diğer akıllı sözleşme özellikli Blockchain’ler arasında aktarılmasını ve değiştirilmesini sağlayan cross chain protokolü Synapse (SYN) konusunda da iyimser. Contracter, Synapse’in Ethereum ile eşleştirildiğinde yedi gün içinde %50’nin üzerinde değer kazandıktan sonra %100’den fazla getiri sağlayabileceğini söylüyor:

SYN şimdi bir haftada +%50 ve henüz patlamadı bile. Bu kolayca çoklu torbacıya dönüşebilir.

Elliott Wave dalga teorisi SYN grafiğinde yükseliş trendinde

Smart Contracter’a göre Synapse, Elliott Wave teorisine dayanan üç dalgalı bir düzeltmeden geçtikten sonra yükseliş trendinde. Elliott Dalga Teorisi, bir düzeltme üç dalgalı bir model alırken ana eğilimin beş dalgalı bir model benimsediğini belirtir.

2018 yılının Haziran ayında, Bitcoin 5.700 doların üzerinde işlem görürken Smart Contracter, lider kripto para biriminin yaklaşık 3.200 dolarda dibe vuracağını, 200 dolar vereceğini veya alacağını doğru bir şekilde tahmin etti. Altı ay sonra Bitcoin, henüz 3.156 doları aşmadığı bir düşük seviyeye ulaştı. Yakın tarihli analizlerinde FTM ve SOL tahminlerini güncelleyen analist, Dogecoin’e benzer kırılımların gerçekleştiğini aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir