Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.953
% 4.92
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.953
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

8’den Fazla Bilen Analist: Bitcoin İçin Sırada Bu Seviye Var!

Kripto para piyasasında satışlar derinleştikçe, Bitcoin (BTC) kritik bir destek seviyesini korumakta başarısız oldu. BTC’nin son düşüşlerinde, daha derin bir düşüşe işaret edebilecek belirgin bir model olabilir.

Uzmanlar Bitcoin fiyatının 35 bin dolara derinleşebileceğini söylüyor

Bitcoin 39.900 doların altına düştüğünde, Nisan’ın en düşük seviyesine ulaştı ve neredeyse %3’den fazla değer kaybetti. Artan enflasyonla ilgili endişeler ve Fed’in agresif para politikası sıkılaştırması, lider kripto para birimi üzerinde negatif baskı oluşturuyor. Uzmanlara göre, bazılarının kısa vadede satıştan vazgeçmesine rağmen muhtemelen 35.000 doların altına düşmesi bekleniyor.

BTC, dürtüsel bir dalga düşüşünün ortasında

Bu makaleden görebileceğiniz üzere, isabetli tahminleriyle bilinen “SmartContracter”a göre Bitcoin itici bir beş dalga çöküşü geçiriyor. Bununla birlikte, fiyatların yeni düşük seviyelere ulaşmadan önce 44.000 dolara yükselmesiyle “iyi bir toparlanma” öngörüyor. Uzman, BTC fiyatının son fiyat düşüşlerine yanıt olarak yeni bir alıcı turunun piyasaya girmesinin beklendiğini söyledi. Bununla birlikte, çok çeşitli teknik indikatörler, Bitcoin’in daha fazla düşüş yaşayacağını öne sürüyor. SmartContracter, yakın tarihli Twitter analizlerinde şunları söylüyor.

Bu, herkesin 44 bin dolar coşkusunu yeniden canlandıracak hızlı bir sıçrama.

Ardından Bitcoin fiyatının toparlanmanın bir sonucu olarak iki ayın en düşük seviyesine düşmesini bekliyor.

Bitcoin hangi seviyede dibi bulacak?

BTC’nin son fiyat hareketi 40.000 dolar civarında yeni bir düşük seviyeye ulaştığını gösterdi. Ancak bugünkü düşüş, bu teoriyi çürütüyor ve yatırımcılar bir sonraki dibi bulmak için çabalıyor. Ocak ayında, artan enflasyon ve şahin bir Fed ile ilgili endişeler nedeniyle BTC fiyatı 33.000 dolar ile yılın en düşük seviyesindeydi. Yatırımcıların çoğunluğunun görüşüne göre BTC şimdi düşük bir noktaya ulaştı.

Sonuç olarak, BTC’nin mevcut fiyatı 2020’den bu yana en düşük seviyesi olan 25.000 dolara kadar düşebileceğini ima ediyor. coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız, tanınan bir kripto analisti olan B Planı, böyle bir durumun çok ihtimal dışı olmadığını savunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir