Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.670
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

8 Yılda 500 Milyon: Asya ve Afrika Bölgeleri Kilit Rolde

Ekonomist Alex Krüger tarafından paylaşılan bir rapora göre, 2030 yılına kadar 500 milyondan fazla yatırımcı kripto piyasasına giriş yapacak.

Yatırımcılar, kripto para sektörünün yaşadığı büyük düşüşe rağmen kriptoya güvenmeyi sürdürüyor. Bu güven, yeni yatırımcıların da kripto piyasasına dahil olacağı süreci hızlandırıyor. Bazı bölgelerde kriptoya olan güven biraz düşmüş olsa da Krüger tarafından paylaşılan rapor hızlı bir artış yaşanacağına işaret ediyor.

500 Milyon Yatırımcı Kripto Piyasasını Şekillendirecek

Ekonomist ve analist Alex Krüger tarafından paylaşılan bir rapora göre, 2030 yılına kadar 500 milyon daha fazla yatırımcı finans piyasasına girecek.

Rapor genelinde, yeni yüksek ve orta gelirli tüketiciler grubu, kripto para piyasası için yeni bir büyüme kaynağı olarak görülüyor.

Raporda verilerinde, yeni yatırımcıların en hızlı artış gösterdiği bölgeler arasında Asya ve Afrika öne çıkıyor. Daha önce, kripto para piyasası için en fazla kapitalizasyonu sağlayan iki ana bölge Avrupa ve Amerika iken, Asya’dan gelen yatırımcıların yüzdesi de hızla artış gösteriyor.

2024 yılında birçok kişinin beklediği boğa döneminin, büyük olasılıkla Asya ve Afrika bölgelerindeki kripto yatırımcılarının artmasıyla başlayacağı belirtilirken; analistler, 2040 yılına kadar, Asya ve Afrika bölgelerindeki kripto kullanıcı sayısında 500 milyonluk bir artış daha bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir