Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.017
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.017
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

8 Bin Dolar Diyen Bile Var: 4 Analistten Bitcoin Tahminleri!

Bitcoin satışları 21.000 dolar civarında son buldu. Şimdi analistler, olumsuz haber akışının ve gelecekteki ABD faiz oranı artışlarının fiyatı düşürmesinden korkuyor. İşte tecrübeli piyasa analistleri Rekt Capital, Francis HunT, Whalemap ve Tone Vays’in Bitcoin düşüşü hakkında söyledikleri…

Bitcoin desteği 23 bin dolarda, ancak analistler 8 bin dolara korkunç bir düşüş konusunda uyarıyorlar

Bitcoin’in bir aylık fiyat hareketi, derin piyasa satışlarının 29.000 desteğini kırmasıyla 13 Haziran’da sona erdi. Hareket, hisse senedi piyasalarının da keskin bir şekilde satılarak yılın en düşük seviyelerine ulaşmasıyla gerçekleşti. TradingView verileri, Bitcoin satışlarının 12 Haziran’da günün geç saatlerinde başladığını gösteriyor. Ardından BTC 22.592 dolara düştü ve 13 Haziran’da gün ortasına kadar yükseldi

23.000 dolardan sağlam bir destek var mı?

Piyasa analisti “Rekt Capital”, aşağıdaki grafiği paylaştı. Buna göre, önceki ayı piyasası teslimiyetleri, 200 haftalık MA’da sağlam bir destek seviyesi gördü.

Son iki döngüdeki eğilime dayanarak, Rekt Capital, fiyat hareketi benzer bir şekilde gerçekleşirse BTC’nin “200 haftalık hareketli ortalamada makro çift dip” görebileceğini öne sürdü. Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Rekt Capital şunları söylüyor:

Öyleyse, o zaman BTC, 200 haftalık MA’daki 23.000 dolarda ilk makro dibini oluşturmaya çok yakın. İkinci makro dip, yaklaşık iki yıl içinde yaklaşık 41.000 dolarlık bir fiyat noktasında.

Analistler Bitcoin için “maksimum acının” 13.330 dolar olduğunu söylüyor

Bitcoin destek seviyelerinin altına düşmeye devam ederse, potansiyel olarak nereye yönelebileceğine dair fikir, şimdi dirence dönüşebilecek daha önce kurulmuş destek seviyelerini vurgulayan aşağıdaki grafiği yayınlayan takma adlı analist “Whalemap” tarafından sağlanan verilerle sağlandı.

Whalemap şunları söylüyor:

Bitcoin (BTC), muhtemelen yeni dirençlerimiz olacakları önemli fiyat desteklerini kırdı. 13,331 dolar, nihai maksimum ağrı tabanıdır.

Bir diğer durumda, Bitcoin 8.000 dolarla tehdit altında

Piyasa analisti Francis Hunt’a göre, Bitcoin gerçek dibe ulaşmadan önce 8.000 dolar ile tahdit alıntında. The Market Sniper lakaplı analist, BTC boğaları için korkunç bir senaryo ortaya koydu.

Francis Hunt şunları söylüyor:

Birikim noktaları 17.000 ila 18.000 dolar arasında olacak. Bu 15.000 dolar aniden ortaya çıkıyor. İşte bu oldukça kötü bir düşüş olurdu. Aynı zamanda bir ayı bayrağı hedefi var. 12.000 dolarlık ayı bayrağı hedefinde biraz daha az güçlü ve tam bir gidiş-dönüş sizi 8.000-10.000 dolar arasına işaret ediyor.

Tecrübeli analist Tone Vays, kapitülasyonun yakın olduğunu söylüyor

Yakın tarihli bir canlı yayında Tone Vays, Bitcoin piyasalarında kapitülasyonda olduğumuzu söylemek için yeterli hacim olmadığını söylüyor:

Henüz orada değiliz. Ancak neredeyse geldik… Diğer sorun, günlük ölçekte bunun size bitmediğini söylüyor olması. Ses size bitmediğini söylüyor. Bunun bir kapitülasyon olduğunu kabul etmemeiz için bu hacmin bu hacimden önemli ölçüde daha yüksek olması gerekiyor.

Vays daha sonra, bir varlığın momentumuna dayalı olarak trend yaşam döngülerini öngören gelişmiş bir teknik analiz metriği olan Bitcoin’in momentum tersine çevirme göstergesine (MRI) bakıyor. Analist, BTC’nin MRG’sinin piyasada bir geri dönüş gerçekleşmeden önce birkaç gün daha aşağı yönlü olduğunu gösterdiğini söylüyor.

Vays’e göre, BTC muhtemelen 19.000 doların altına düşmeyecek. Analist bu durumu şöyle açıklıyor:

Buradaki mumda tersine dönüş işaretleri var. MR’a göre, burada dört veya beş gün daha dezavantajımız olabilir. 17.180 bin dolara kadar inebilir miyiz? Evet. Aslında, 19.000 dolar kadar gidersek, önceki en yüksek seviyeye mükemmel bir şekilde geri çekiliriz, ondan sonra, daha da düşersek, bir sonraki seviye 14.000 dolara kadar düşebilir.

MRI, Bitcoin’de 14.000 doları öngörüyor. Ancak Vays, Bitcoin’in bu seviyeleri görmeyeceğini düşünüyor:

Şahsen ben o kadar düşeceğimizi düşünmüyorum. Ancak 19.000 dolara ulaşacağımızı düşünüyorum. Her zaman 21.000-22.000 dolar arasında, böbrek satmaya başla ve Bitcoin’e gir demiştim…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir