Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.249
% 0.13
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.249
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

5 Aralık 2021 Tarihinde CoinGecko’da En Çok Aranan 5 Altcoin

CoinGecko verilerine göre en çok aranan 5 token sırasıyla Wall Street Games (WSG), XCAD Network (XCAD), SafeMoon (SAFEMOON), Terra (LUNA) ve Binance Coin (BNB) oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında yaşanan hareketlilikle beraber en çok aranan 5 token şu şekilde:

  • Wall Street Games (WSG)
  • XCAD Network (XCAD)
  • SafeMoon (SAFEMOON)
  • Terra (LUNA)
  • Binance Coin (BNB)

Wall Street Games (WSG): Oyuncuların kripto varlıklarda ödüller için eğlenceli ve bağımlılık yapan basit oyunlarda birbirleriyle savaştığı yeni nesil hibrit Blockchain tabanlı çevrimiçi bir oyun platform olan Wall Street Games, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %8.8 oranında yükselişe geçerek 0,000000078897 dolardan işlem gördü ve en çok aranan altcoinler arasında yerini aldı.

XCAD Network (XCAD): XCAD ağı, geliştiricilere her içerik oluşturucunun izleyici paylaşımını ve içeriğini tokenize ederek bir teşvik ekonomisi oluşturmak için DeFi araçları sağlar. XCAD ağı, içerik oluşturucular için özel bir NFT pazarını da destekleyerek, tek tıklamayla NFT’nin nadir ve sınırlı sürümlerini oluşturmanıza olanak tanır. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan XCAD Network, son 24 saat içinde %16.8 oranında yükselerek 7,97 dolardan işlem gördü.

SafeMoon (SAFEMOON): SafeMoon protokolü, RFO tokenlarının ve otomatik likidite oluşturma protokollerinin bir kombinasyonudur. Gelen bilgilere göre SafeMoon, NFT, yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlıyor. Token, 8 Mart 2021’de piyasaya sürüldü. Twitter profiline göre SafeMoon’un CEO’su John Karony’dir. CoinGecko’da en çok arananlarda yer alan SafeMoon, son 24 saatte %17.1 oranında düşüşe geçerek 0,00000143 dolar seviyesindeydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version