Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.706
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.706
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

3iQ, Toronto Borsasında Solana ETP için Onay İstiyor

3iQ

Kanada için ilk Solana borsa yatırım ürünü (ETP) başvurusu yatırım firması 3iQ’dan geldi.

3iQ, Perşembe günü yaptığı açıklamada, planlanan ETP olan Solana Fund’ın, sıcak cüzdanlar veya diğer blok zinciri ile ilgili teknolojiye ihtiyaç duymadan Kanadalı yatırımcılara SOL’a erişim sağlayacağını belirtti. Onaylanması halinde, fon Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda QSOL sembolü altında işlem görecek.

3iQ ürün başkan yardımcısı ve ticaret sorumlusu Greg Benhaim, “Dijital varlık yatırım yönetiminde öncüler olarak, düzenlenmiş yatırım araçları sunma misyonumuzu sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz. En yüksek standartları somutlaştıran ve en iyi ortaklarla çalışan bu araçlar, bireysel ve kurumsal yatırımcıların kripto varlık sınıfına verimli bir şekilde erişmelerini sağlayacak” dedi.

İlginizi Çekebilir: FDUSD İşlem Ücretleri Güncellendi: Piyasa Nasıl Etkilendi?

Solana Fund onaylanırsa, yatırımcıların ne zaman erişim sağlayabileceği henüz bilinmiyor.

Kanada hükümeti 2021’de CI Galaxy Ethereum ETF ve Purpose Ether ETF gibi spot bitcoin ve ether ETF’lerini onayladı. Bu öncü lisanslar, ABD yetkililerinin benzer kripto tabanlı fonlara ülke içinde işlem yapma izni vermesinden birkaç yıl önce geldi.

2020’de piyasaya sürülen SOL, piyasa değerine göre tüm kripto paralar arasında yedinci sırada yer alıyor ve 61,8 milyar dolar değerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir