Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$62.054
% 4.62
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 62.054
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

3 Usta İsim: Bitcoin’in Sıradaki Hamlesi Bu Seviyelere Olacak!

3 uzman kripto para analisti, Bitcoin hafif yükselişten, sıradaki seviyeleri değerlendiriyor. Yakından izlenen analistler, Bitcoin’in 30.000 dolara ulaşması için potansiyel bir senaryoyu paylaşıyor

Cred, BTC için yükselen senaryoyu değerlendiriyor

İlk analist Cred, Bitcoin hala toparlanırken, olası bir rallinin sinyallerini veren bir kurulum gördüğünü söylüyor. Analist 200 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde haftalık bir kapanış öngörüyor. Bu seviye ortalama 22.000 dolar civarında. Diğer senaryoda, Bitcoin’in bu seviyenin altında zaman geçirmesi yükseliş tezini geçersiz kılacak. Ancak analist, BTC yukarı yönlü ivme kazanırsa anlamlı bir geri dönüşü hazırlayacağını söylüyor. Hatta, 9 haftalık rekor kırmızı mum serisinin ardından önümüzdeki haftalarda yeşil mum serisi yapabilir.

Cred’e göre, Bitcoin son birkaç hafta içinde inanılmaz bir düşüş ivmesi ile 48.000 dolardan 17.000 dolara düştü. Bununla birlikte, 200 haftalık MA’nın 22.000 dolarda toparlanmasının, momentumu aniden BTC boğaları lehine çevirebileceğini söylüyor:

20.000 dolarlık işlemden anlayabileceğiniz gibi, haftalık zaman çerçevesi destek alanında. Haftalık kapanış, nominal değerde düşüş eğiliminde olan desteğin altında pek yapıcı olmadı. Yükseliş olacaksa, bu fiyat hareketini başarısız bir kırılma olarak işaretlemek için bu seviyenin (22.000 dolar) üzerinde haftalık bir kapanışa ihtiyacımız var ve sonra daha yüksek bir geri dönüşü hedefleyebiliriz… Haftalık zaman diliminde gözüm, en azından bir önceki aralıktaki direnci 32.000 dolara çevirmiş gibi görünüyor.

Nicholas Merten’e göre Bitcoin (BTC) için en kötü durum senaryosu

Diğer analist Nicholas Merten, Bitcoin’in (BTC) uzun bir düşüş trendinden sonra gerçekten dibe ulaşıp ulaşmadığını belirlemek için geçmiş verilere bakıyor. Yeni bir strateji oturumunda Nicholas Merten, Cumartesi günü BTC kısa bir süre 18.000 doların altına düştükten sonra Bitcoin’in haftalık en düşük seviyelerinden yükselmesi konusunda fazla coşkulu hissetmemeleri konusunda uyarıyor:

İnsanların heyecana fazla kapılmalarını istemiyorum. Başka bir gün veya daha fazla kazanç görebileceğimizi, hatta belki burada bu aralığa [22.300 dolar civarında] geri dönebileceğimizi hissetsem de, şu an bulunduğumuz yer, bu %75 düzeltme ve ne kadar %80 arasındaki farkı vurgulamak istiyorum. düzeltme gibi görünebilir.

Ayı yönlü fiyat hareketlerinde analist, 20.000 dolar altında Bitcoin’in kritik desteklerini paylaşıyor:

%75’ten tipik %80 düzeltmesine gidersek, bu nasıl görünür? Sadece birkaç yüz dolar veya bin dolar aşağısı olmayacak, 17.500 dolarlık bir Bitcoin fiyatından 13.700 dolara kadar inecektik. 2019 yılının Haziran ayındaki boğa piyasası sırasında fiyatın en yüksek seviyede olduğunu veya en azından geçici bir zirve oluşturduğunu gördüğümüz 14.000 dolar aralığını test ediyoruz.

Stratejist, Bitcoin’in Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doların üzerine tam olarak %80 düşeceğinden emin olmasa da, daha geniş makroekonomik volatilitenin, tarihsel eğilimlere ve temel güce rağmen kral kriptosunu daha düşük seviyeye çekebileceğini söylemeye devam ediyor. Analist şunları söylüyor:

Genellikle düzeltmelerin zamanla zayıflayacağını ve tarihsel olarak daha da zayıflayacağını beklesem de, şu anda içinde bulunduğumuz makro ortamı göz önünde bulundurursak, muhtemelen tipik %80’lik düzeltmeyi alacağız. Bu, bu durumda kesinlikle her şeyi bir araya getirmemek için buraya açık kalmak için önemli bir şey.

Arthur Hayes yeni uyarı verdi, Bitcoin ve Ethereum bunlar tehdit

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) “zorla satılmasının” yakın gelecekte kripto pazarının tekrar düşmesine neden olabileceğini söylüyor. Hayes, Kanada’nın Purpose BTC borsa yatırım fonunun (ETF) Cuma günü şaşırtıcı bir şekilde 24.500 Bitcoin sattığını belirtiyor:

İtfaları nasıl yürüttüklerinden emin değilim ama bu, küçük bir zaman diliminde satılacak çok fazla fiziksel BTC. Hafta sonu itibari para piyasaları kapalıyken, BTC iyi bir hacimle Cuma gününe göre neredeyse %20 düşüşle 17.600 dolara düştü. Zorla satıcı tarafından tetiklenen sürekli durmalar gibi kokuyor.

Hayes, satıcıların varlıklarını terk etmesinin ardından piyasanın düşük hacimle hızla toparlandığını söyledi:

Kripto para ödünç verenlerin zayıf risk yönetimi durumu ve aşırı cömert borç verme koşulları göz önüne alındığında, piyasa kimin çıplak yüzdüğünü anladıkça BTC ve ETH’nin daha fazla zorla satılmasını bekleyin. Daha bitti mi… Bilmiyorum. Ancak yetenekli bıçak yakalayıcılar için, fiyatı ne olursa olsun her teklifi vurması gerekenlerden kripto para satın almak için ek fırsatlar olabilir.

Hayes, yakın tarihli bir blog yazısında, panik satıcılarının teklifsiz bir pazara taşmasıyla kriptonun teslim olabileceği belirli bir hafta sonuna baktığını söylüyor:

30 Haziran’a kadar (ikinci çeyrek sonu), Fed 75 baz puanlık bir faiz artırımını yürürlüğe koymuş ve bilançosunu küçültmeye başlamış olacak. 4 Temmuz Pazartesi gününe denk gelir ve federal ve bankacılık tatilidir. Bu, başka bir mega kripto dökümü için mükemmel bir kurulum.

Mart ayında Hayes ve BitMEX kurucu ortakları Benjamin Delo ve Samuel Reed, finansal kurumların hükümetin kara para aklama planlarını tespit etmesine ve bunlara karşı koymasına yardımcı olmasını gerektiren bir yasayı çiğnemekten suçlu bulundular.

ABD Adalet Bakanlığı (DOJ), üçlünün BitMEX’in ABD’deki bireylere hizmet etmediğini iddia etmesine rağmen, kara para aklamayla mücadele protokollerini sürdürmede kasıtlı olarak başarısız olduğunu ve ABD merkezli müşterilerin işlemlerinden kâr elde ettiğini iddia etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir