Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

3 Ünlü Analist, Yükseliş Hamlesi Beklediği 6 Altcoin’i Paylaştı!

Türkiye’de genişçe bir kitle tarafından takip edilen 3 analist, yakın zamanda paylaştıkları tweet’lerinde, bazı altcoin projelerinden bahsedip beklentilerini aktardı. İşte detaylar…

Bozokcoin, bu altcoin projelerine dikkat çekti

Twitter’da yaklaşık 150 bin kişi tarafından takip edilen Bozokcoin (@bozok6), öncelikle IOST’den bahsetti. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere IOST, ultra hızlı olmayı amaçlayan bir Blockchain ağı ve ekosistemidir. Bozokcoin, bu altcoin’e yönelik yeni bir gelişmeye dikkat çekti. IOST CEO’su Jimmy Zhong’un son açıklamalarına göre Ethereum ve IOST arasında cross-chain köprüsü bu ay gelecek. Ayrıca IOST ekosisteminde staking programı başlatılacak ve yeni yol haritası gelecek.

Bu nedenle Bozokcoin, Nisan ayında IOST’nin hareketli olacağını düşünüyor. IOST, yazım sırasında  0.04 dolardan işlem görüyor. Öte yandan analist, Raven (RVN) için geri sayımın başladığını düşündüğünü söyledi. Tweet’inde, “RVN geri sayım başladı….artık bugün, yarın başlaması lazım…,” ifadelerini kullandı. RVN, yazım sırasında 0.07 dolardan el değiştiriyor.

Selcoin, Polkadot’tan daha fazla verim bekliyor

704.9 bin takipçisiyle Türkiye’deki kripto para yatırımcıları tarafından yakından tanınan Selcoin, oldukça bilindik bir altcoin’e dikkat çekti. Geçtiğimiz gün attığı tweet’inde, piyasa değeri ile on birinci sırada yer alan Polkadot (DOT) için “Polkadot bana göre yeterince yürümedi. Solana gibi daha fazla verim bekliyorum,” ifadelerini kullandı ve direnç seviyesi olarak 23.34 ve 32.7 dolara dikkat çekti. DOT, yazım sırasında 23.15 dolardan işlem görüyor.

JrKripto, OXT ve DASH için kâr bekliyor

Son olarak, 161 bin Twitter takipçisi olan JrKripto, iki coin’den, Orchid (OXT) ve Dash (DASH)’ten kâr beklediğini duyurdu. Analist, önceki yatırımları sonucunda elde ettiği kârları vurgulayarak “aynı hareketi OXT ve Dash’den” beklediğini vurguladı. Analist ayrıca geride bıraktığımız hafta için “Altcoin’ler için çok keyifli bir haftayı geride bıraktık. ‘’Akarken doldurma döneminde’ kasayı doldurduk,” ifadelerini kullandı. Yazım sırasında OXT 0.29, DASH ise 129.3 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir