Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.907
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.907
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

3 Analistten Dogecoin Tahminleri: Bu Seviyelere Hazırlanın!

Popüler bir kripto analisti ve trader, köpek temalı meme coin’i yaşam belirtileri gösterdiğinden Dogecoin (DOGE) için güçlü bir ralli öngörüyor.

Rekt Capital, Dogecoin için %30’dan fazla yukarı potansiyel öngörüyor

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte, Musk’ın evlatlığı denebilecek yakınlıkta olduğu Dogecoin (DOGE) için ‘güzel günler’ yakında mı sorusu akıllara geldi.

Rekt Capital takma adlı kripto analisti, 298.800 Twitter takipçisine Dogecoin (DOGE)’in 25 Nisan’da yaklaşık %40’lık bir yükselişin ardından aylık zaman diliminde çok önemli bir seviyeyi yeniden yakalamayı başardığını söyledi. Popüler analist, şu paylaşımı yaptı:

DOGE 0,14-0,20 dolar aralığına geri döndü. Düşük yeşil aralığın üzerinde kaldığı sürece, DOGE +%44 geniş aralığa dönüşü onaylamış olacak.

Japon Shiba Inu köpek ırkından ilhamla Bitcoin parodisi olarak yaratılan Dogecoin, yazının yazıldığı sıralarda, CoinMarketcap verilerine göre, son 24 saat içinde %13,53 kayıpla 0,1405 dolardan işlem görüyordu. Rekt Capital’in ürün yelpazesinin en üstüne doğru bir hamle, %30’dan fazla bir yukarı potansiyeli temsil ediyor.

Josh Rager: DOGE’nin, ATH için 4 katın üzerinde toplanması gerekiyor

Önde gelen analitik firması IntoTheBlock, Dogecoin’in dünkü güçlü rallisinin türev piyasalardan büyük hacimle geldiğini söylüyor ve şu hususları belirtiyor:

DOGE, Twitter’ın Elon Musk tarafından olası satın alınmasına tepki gösteriyor. Sürekli takaslardaki hacim 24 saatte 6 kat artarak üç haftanın en yüksek seviyesi olan 3,13 milyar dolara ulaştı.

Analiz platformu, Elon Musk’ın sosyal medya devi Twitter’ı satın alma teklifiyle ilgili yeni gelişmelere atıfta bulunuyor. Elon Musk’ın bankacılık devi Morgan Stanley’nin yardımıyla Twitter’ı devralmaya hazır olduğu bildiriliyor.

Yatırımcılar önde gelen meme kripto para birimine akın ederken, bir diğer kripto analisti Josh Rager, DOGE’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmanmak için 4 katın üzerinde toplanması gerektiğine dikkat çekiyor ve şunları söylüyor:

Tamam. DOGE’nin buradan sadece %350’ye daha ihtiyacı var ve çoğu bireysel yatırımcı girişten başabaş noktasında olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir