Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.581
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.581
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

3 Analist: İzleyin, Bitcoin İçin Bu Seviyeler Geliyor!

Tarihsel olarak Nisan ayının kazanç getirmesi beklenirken, Bitcoin (BTC) fiyatı bu ay %15 düştü. Bitcoin, hodlers için tarihsel olarak önemli bir fiyat noktasında oturuyor, ancak önümüzdeki günlerde nereye gidebilir? Aylık kapanışlar yaklaşırken ve çeşitli ülkeler Mayıs tatillerine hazırlanırken, traderlar bazı sürprizlerle seçeneklerin haritasını çıkarıyor.

Bitcoin için 35.000 dolar ana odak noktası haline geldi

Bitcoin piyasası yorumcuları nadiren çok fazla fikir birliğine varırken, bu hafta aşağı yukarı kabul edilen bir şey var ve o da Nisan ayının aylık kapanışının dalgalı olacağı. Bu oynaklık, piyasaların hafta sonu boyunca kapalı olması ve işlem hacmi eksikliği nedeniyle daha da kötüleşme potansiyeline sahip.

Ancak makro katılımla bile durum Bitcoin boğalarını desteklemiyor gibi görünüyor. Kısa süre önce, 29 Nisan’da Çin hariç önemli endeksler kırmızıyla tamamlandı. Twitter’da Cryptotoad takma adlı popüler kripto traderı ve analisti, son güncellemesinin bir parçası olarak şöyle özetliyor:

BTC için bir sonraki aylık destek 35 bin dolarda.

Coinglass Blockchain izleme kaynağından elde edilen verilere göre Nisan ayı şimdiye kadar BTC %15 kayıp verdi. Bu da Bitcoin tarihindeki en kötü Nisan ayı.

BTC aylık getiri tablosu / Kaynak: Coinglass

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere BTC şimdiye kadar 37.500 dolar civarında likiditenin altına düşmekten kaçınmayı başardı. Ancak bunun artık yakın vadeli bir grafik odağı haline gelebileceğini savunan tek kişi Cryptotoad değil.

JCL Capital ticaret firmasının kurucusu Jordan Lindsey, 35.000 doları sadece iki önemli ‘büyük teknik seviye‘ olarak gördüğü şeylerden biri olarak işaretliyor ve şunları söylüyor:

Bitcoin’de artık önemli olan sadece iki seviye. 35 bin dolar kanal desteği ve aşağıda büyük teknik arıza var. Fiyat, bu hesapta yayınlanan 4 Şubat’ta 38 bin dolardan bu yana teknik olarak yükselişte ve 53 bin dolardan bu yana nötr.

BTC açıklamalı grafik / Kaynak: Jordan Lindsey, Twitter

Bu düşüş gerçekleşirse, Bitcoin’i geçen haftaki en kötü senaryo hedef olan 30.000 dolardan çok uzak olmayan bir yere yerleştirecek ve bu hedef hem “nihai dip” hem de Haziran ayına kadar ulaşılması muhtemel bir seviye olarak tanımlanıyor.

Credible Crypto: Burada kalabilirsek, iyi bir rahatlama görebiliriz

Bu arada daha iyimser bir görüş benimseyen diğer trader ve analist Credible Crypto, 37.000 doların altındaki düşüşten kaçınmanın Bitcoin’i daha güçlü bir konuma yerleştirdiğini savunuyor. 30 Nisan’da prognozu gösteren bir grafikle birlikte “Burada kalabilirsek, iyi bir rahatlama görebiliriz” diye paylaşım yapan analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Son güncellememe göre, her ikisi için de geçerli argümanlar görebiliyorum, ancak dalga yapısı nedeniyle yükseliş senaryosuna avantaj sağlıyorum. 37,7 bin dolara kolay geçersiz kılma, eğer isabet edersek turuncu bölgeye ve 36 bin dolara bir floş bekliyoruz.

BTC açıklamalı grafik / Kaynak: Güvenilir Kripto/ Twitter

Yazma sırasında, lider kripto Bitcoin, Türkiye saati ile Nisan ayını 38.300 dolar seviyesinde kapattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir