Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.512
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.512
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

3 Analist: Bitcoin Yıl Sonunda Bu Rakamlarda Olabilir!

Bitcoin fiyatı 20.500 doların altında bir düşüş bölgesinde kaldı. Şu anda 20.000 doların üzerinde desteği sürdürmek için savaşıyor. Devasa uzun likidasyonların bir sonucu olarak, BTC fiyatı 20 bin doların altına düştü. Ancak hızla seviyelerini geri kazandı. Bununla birlikte, Bitcoin’in önümüzdeki günlerde alım bölgesinde hala vurması ve sallanması bekleniyor. İşte analistlerin yorumları…

Bitcoin hangi seviyeleri görecek?

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçen haftanın sonunda, boğalar son derece iyi performans gösterdi. BTC ile ETH fiyatlarını direnç seviyelerine yaklaştırdı. Ancak, varlıklar oldukça volatil kaldı. Önemli TÜFE oranları hızla yaklaştıkça kazançlarını kaybetmeye başladı.  Daha önce bildirildiği gibi, varlığın Temmuz ayındaki fiyatını çok sayıda faktör etkileyebilir. TÜFE de bunlardan biridir. Bu nedenle, BTC fiyatı birçok yatırımcının inandığı gibi 10.000 dolara ulaşacak mı? 30.000 dolara hızlı bir toparlanma beklenebilir mi?

Ayı piyasasında, önceki zamanlarda, BTC fiyatının en düşük seviyelere ulaşmasının beklendiği yerlerde benzer bir korku yayıldı. Varlıklar o zamanlar bu seviyelere ulaşmadığı için, popüler ipuçlarından biri olan BTC fiyatı şu anda 15.000 dolara bile ulaşmayabilir. Analist Lark Davis, aşağıdaki tweet’te, fiyatın yaklaşık yüzde 50 düşerek yarıya indiği 2018 düşüşüne atıfta bulunuyor. Daha fazla yatırımcı, en düşük seviyeleri işaretlemek için fiyatın yüzde 10 daha düşeceğine inanıyor. Bununla birlikte, BTC fiyatı, en düşük seviyelere gitmeden önce güçlü bir şekilde toparlandı. Benzer fiyat hareketi ve hareketi şu anda görülebilir.

Ayrıca, BTC fiyatı, büyük bir alım bölgesi olarak kabul edilebilecek dibe yaklaşmış görünüyor. Aşağıdaki tweet’te IncomeSharks isimli bir analiz hesabına göre yıldız kripto, bir üs oluşturmak ve 2022’nin sonuna kadar 40.000 dolara ulaşmak için bir süre bu bölgelerde daha fazla parçalanabilir. BTC fiyatı sürekli olarak 20.000 dolar seviyelerini tutamadığı için genel piyasa hissiyatları şu anda oldukça düşüş gösteriyor. Öte yandan, birden fazla dış faktör fiyatı sürekli olarak etkiliyor ve düşük desteği bastırıyor. Bitcoin’in derin bir düşüş tuzağına takılıp kalmasına rağmen düşüş eğilimini hafifletmesi ve çok yakında güçlü bir yükselişi başlatması bekleniyor.

Bloomberg raporu: BTC için daha büyük kayıp geliyor

Bu sırada, yakın tarihli bir Bloomberg raporuna göre, düşüş eğilimi gösteren bir kama modeli, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in daha fazla kayıpla karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor. Yukarıda bahsedilen formasyona azalan işlem hacmi eşlik ettiğinde, genellikle düşüş eğiliminin devamı anlamına gelir. Aynı kesin model daha önce ikinci çeyrekte oluştu. Bitcoin’i geçen ay 17.600 dolara kadar düşüren yüzde 40’lık bir düzeltmenin habercisiydi. Kripto para biriminin performansı o kadar gaddardı ki, on yıldan fazla bir sürenin en kötü çeyreğini kaydetti.

Bitcoin geçen hafta bir miktar zemin kazanmayı başardıktan sonra, Pazar günü yapılan satışlar, nihai bir toparlanma umut eden boğaların umutlarını yerle bir etti. Bugün erken saatlerde, amiral gemisi kripto para birimi 19.600 dolar seviyesine düştü. Uzmanlara göre yükselen kama deseni sona ererse, Bitcoin muhtemelen Scott Minerd’in 8.000 dolarlık aşırı düşüş fiyat hedefine yaklaşacaktır. Bu hedefe ulaşmak için en iyi kripto paranın %59’unu daha kaybetmesi gerekecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir