Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$67.298
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 67.298
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

23 Nisan’da Dogecoin’e Dikkat! İşte Olacaklar…

Dogecoin topluluğunu bir araya getiren Dogepalooza Festivali 23 Nisan’da Texas, Sugar Land’de başlıyor. Etkinlik takviminden dev duyurulara, hafta sonu neler yaşanacağına bakalım…

Dogecoin (DOGE) topluluğu Texas, Sugar Land’de büyük bir festivale ev sahipliği yapıyor

Teksas’taki Dogecoin (DOGE) destekçileri, yıllar içinde başarısını ve gelişimini anmak için hafta sonu Dogecoin için bir parti düzenleyeceklerini açıkladılar. Dogepalooza Festivali, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü Teksas, Sugar Land’deki Constellation Field’da gerçekleşecek.

Dogecoin topluluğunu neler bekliyor

Açıklamaya göre etkinlikte büyük bir sahne, DJ, çeşitli müzik sanatçıları ve şehirdeki Doge topluluğunu heyecanlandırmak için gün boyu sahne alacak diğer sanatçılar yer alacak. Bu hafta sonu Dogepalooza Festivali, Dionne Warwick, Damon Elliot, White Sun, Lil Mook ve daha fazlası dahil olmak üzere 37 etkinliği içerecek.

Partinin yanı sıra, Dogepalooza Festivalinde yiyecek ve içecek satıcılarının yanı sıra Doge ve meme coin işlemlerde nasıl kullanılacağına odaklanan eğitim dersleri de olacak. Dogepalooza web sitesinden yapılan açıklamada şunlar söyleniyor:

DOGE topluluğunu, Dogecoin’e olan coşkularını ve desteklerini yenilikçi ve heyecan verici bir şekilde ifade etmek için bir araya getirmek için özel olarak oluşturuldu. Hem yerel hem de ulusal organizasyonlara [bilet satışları yoluyla] destek vererek ve katkıda bulunarak topluma geri vereceğiz.

Bilet satışları

Etkinliğin ücretsiz olmadığını belirtmek gerekiyor. Katılımcıların, etkinliğin resmi web sitesi olan http://dogepalooza.com adresinden biletleri, seçilen kategoriye bağlı olarak 25 ile 150 dolar arasında değişen ücretlerle satın almaları gerekiyor. Şaşırtıcı bir şekilde, bu biletler katılımcılara ücretsiz otoparkın yanı sıra 5.000 birime kadar NFT sağlayacak.

Dogecoin popülaritesinde patlama yaşıyor

2013’teki başlangıcından bu yana, Dogecoin olağanüstü bir gelişme gördü. O zamanlar çok düşük bir fiyata işlem gören meme coin, geçen yıl birim başına yaklaşık 1 dolara fırladı. Dogecoin’in şu anki değeri, ATH seviyesi olan 0,73 dolardan uzak olsa da, destekçiler birikime devam ettikçe değerin artacağından eminler. Yazım sırasında Dogecoin, hafif bir yükselişle 0,142 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir