Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.878
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.878
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

21Shares, Orta Doğu’da Bitcoin ETP Hizmetini Başlattı

Kripto yatırım firması 21Shares, BAE merkezli Nasdaq Dubai‘de Bitcoin (BTC) ETP hizmetlerini başlattı.

Kripto paralar alanında yatırım ve aracIlık hizmeti sunan 21Shares, küresel genişleme çalışmalarını sürdürüyor. Orta Doğu’da da hizmetlerine başlayan şirketin, ETP ürünleri Nasdaq Dubai’de listelendi. Geçtiğimiz günlerde 2 milyar dolarlık bir değerlendirmeyle, 25 milyon dolarlık fon toplayan şirket 46 farklı ürün sunuyor.

Dubai Bitcoin Merkezi Olma Yolunda İlerliyor

Şirketin Orta Doğu Yöneticisi Sherif El-Haddad, BAE ve diğer körfez ülkeleri için çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi. Şirketin genişlemesiyle ilgilenen Haddad, Orta Doğu’nun kripto pazarı açısından önemli bir konum olduğunu belirtti. Haddad‘a göre, Bitcoin bu bölgede başarılı olabilir.

21Shares kurucu ortakları Hany Rashwan ve Ophelia Snyder, Avrupa ve Asya dışında Orta Doğu tarafında da genişlemek istediklerini belirtmişlerdi. Şirketin başlattığı Bitcoin ETP hizmeti, Dubai’de ikinci çalışma olarak öne çıktı. Daha önce de 3iQ şirketi ETF hizmetlerini başlatmıştı.

Dubai kripto alanında çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Bitcoin ve metaverse konularında yoğun mesai harcayan Dubai, dijital ekonomiyi güçlendirmek istiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir