Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.586
% 5.36
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.586
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

2022 Dünya Kupası Finali Yaklaştı: ARG Fan Token Yükselişte!

Tüm futbol taraftaları için kaçırılması en zor olan etkinliklerden birisi varsa o da 2022 Katar Dünya Kupası. Etkinlik, elbette fan token’lara gözünü çeviren yatırımcıların da radarında. Finale günler kala Arjantin (ARG), Chiliz (CHZ) ve Paris Saint-Germain (PSG) fan token öne çıkıyor.

Arjantin Milli Futbol takımının fan token’ı ARG, çeşitli kulüplerin fan token’larına da güç veren Chiliz ekosisteminin bir parçası. Bu hafta yükseliş gösteren bu ikilinin yanında, Fransızların sevgilisi PSG fan token da bulunuyor. Dünyadaki en büyük spor organizasyonlarından Dünya Kupası ile bu token’ların da değerleri önemli ölçüde artabilir. Öte yandan, mağlubiyetlerle düşebilir. Bu üç token da tam olarak bu durumdan etkileniyor.

ARG Fan Token Son 1 Hafta Yüzde 90’a Yakın Arttı

Arjantin fan token’ı (ARG), futbol efsanesi Lionel Messi’nin önderliğinde mücadele eden Arjantin Milli Futbol takımının finale çıkmasıyla birlikte bir ralli yakaladı.

Arjantin’in Hırvatistan’a karşı kazandığı zaferin ardından ARG’nin değeri, yüzde 70’ten fazla arttı. Arjantin coin, CoinGecko verilerine göre, son 7 gün içerisinde yüzde 88,8 büyüme gösterdi. Hafta başında 3 dolar civarında seyreden fiyatı, 5,18 dolara yükseldi.

ARG Token 7 Günlük Fiyat Grafiği

Chiliz (CHZ) Ne Durumda?

E-spor ve spor kulüpleri ile taraftarları arasında Blockchain ile bir köprü kurmayı hedefleyen Chiliz (CHZ), pek çok konuda taraftarların söz sahibi olmasına katkıda bulunuyor. Bunlar arasında en iyi oyuncunun kim seçileceğini ya da kulübe ait ürünlerin ve forma tasarımının belirlenmesini sayabiliriz.

CHZ, Dünya Kupası başlarken de özellikle öne çıkan token’lardan birisiydi. Peki şu an Chiliz’in seyir durumu nasıl?

CHZ, son 24 saat içinde, CoinGecko verilerine göre, yaklaşık yüzde 2,4 yükseliş kaydetti. Bu, 7 günlük grafiğe bakıldığında, turnuvaya bağlı olarak anlık bir yükselişi temsil ediyor. Ancak, 2022 Dünya Kupası final maçıyla hareketlilik gösterebilir.

Chiliz (CHZ) 7 Günlük Fiyat Grafiği

Finalin Kahramanları PSG’den: PSG Fan Token Neden Yükseliyor?

Fan token’lar, Dünya Kupası’ndan çok önce vardı ve milli takımların yanı sıra Juventus, PSG ve Inter Milan gibi fan token’ları olan dünyaca ünlü kulüpler bunlardan birkaçıydı.

Son 24 saatte yüzde 25’lik bir artış kaydeden bugünün lideri PSG, Fransa Milli takımının yarı finale yükselmesinden sonra açık ara yükselen kripto para birimleri arasında yer aldı. PSG, 50 günlük RSI’nın üzerinde. 100 günlük RSI’da ise 6,67 dolarda ani bir dirençle karşılaşıyor.

PSG Fan Token 7 Günlük Fiyat Grafiği

PSG’nin taraftar token’ı ile Fransa milli futbol takımının performansı arasında doğrudan bir bağlantı yok. Ancak dört yıllık hasretin ardından finalde PSG’nin iki yıldız oyuncusu karşılaşacak. Bu heyecan da PSG token’a yansıyor diyebiliriz.

Arjantin’in Fransa’ya karşı Dünya Kupası finalinde oynamasıyla, fan token’ların değeri 18 Aralık Pazar gününe kadar önemli ölçüde hareketlilik gösterecek gibi görünüyor.

Lionel Messi mi Kylian Mbappe mi ? Zafere ulaşan isim kim olacak?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir