Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.247
% 6.56
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.247
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

2 Popüler Analist, Ralli Beklediği 4 Altcoin Paylaştı!

Yakından takip edilen iki analist, ralli beklediği altcoin projelerini aktardı. Invest Answers Fantom’da yükselişe geçerken analist Akash Girimath, QTUM, KNC ve TRB’ye dikkat çekti. İşte detaylar…

Invest Answers, Ethereum rakibi Fantom’da yükselişte

Yakından takip edilen bir kripto analisti, on chain ölçümlerinden biri umut verici bir güç gösterdiğinden, bir Ethereum (ETH) meydan okuyucusu için bir artış tahmin ediyor. Yeni bir video güncellemesinde, InvestAnswers’ın takma adlı sunucusu 442.000 abonesine Ethereum rakibi Fantom’un (FTM) ve günlük işlemlerdeki istikrarlı artışının yakın gelecekte FTM için yükseliş hareketine işaret edebileceğini söylüyor. Invest Answers, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Ethereum ile Fantom işlemlerini karşılaştırabiliriz. Bildiğiniz gibi, işlemlere bakmayı severim. İşlem oranları, günlük aktif kullanıcılar, bunun gibi şeyler… Burada, günlük işlem sayısına bakarsanız, Ethereum 1,2 milyon işlemde Fantom 922.000’e karşı. Grafiğe bakarsanız Fantom… Mayıs 2021’den beri yavaş ilerliyor. Yani yavaş ve istikrarlı ve bu bazen çok iyi olabiliyor. Yarışı kazanır. Diğer zincirler gibi işlemlerde büyük bir düşüş görmüyoruz, bu yüzden bu Fantom için bir yükseliş daha var. Bir kez daha bakmakta fayda var.

FTM’nin teknik özelliklerine bakıldığında analist, Fantom’un ani direncini kaldırmayı başarması durumunda akıllı sözleşme platformunun mevcut fiyatlardan önemli bir yükseliş hedeflediğini söylüyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Şimdi ilginç şey, Fantom’a baktığınızda… 0,34 dolar civarında bir miktar direnç var ve biz ilerledikçe potansiyel olarak yüzde 12-20’lik bir artış var. Kim bilir, oldukça hızlı bir şekilde 0,40 dolara, hatta biraz daha fazlasına gidebiliriz. Şimdi bununla ilgili bir yükseliş tezi var… Ayrıca Fantom’daki hacme baktığınızda 310 milyonluk bir hacim yapmış, bu da bir önceki hacme göre büyük bir kazanç. Bu yüzden çok fazla aktivite geri geliyor.

Yukarı yönlü potansiyele sahip 3 altcoin

Öte yandan analist Akash Girimath, Qtum (QTUM) için ralli beklentisinde. Qtum bir proof of stake (PoS) akıllı sözleşme açık kaynaklı Blockchain platformu ve değer aktarım protokolüdür. Bitcoin ve Ethereum’un güçlü yanlarını tek bir zincirde bir araya getirmeyi amaçlıyor. Analistin dikkat çektiği bir diğer coin, Kyber Network Crystal (KNC) oldu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Kyber Network, herhangi bir merkezi olmayan uygulamada (DApp) güvenli ve anında işlemler sağlamak için çeşitli kaynaklardan gelen likiditeyi toplayan bir likidite protokolleri merkezidir. Son olarak analist, Tellor’a (TRB) dikkat çekiyor. Tellor, merkeziyetsiz bir oracle protokolüdür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir