Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

2 Analistten Önemli Bitcoin Tahminleri: Bugün Başlıyor!

Bitcoin tekrar 30 bin doların altında işlem görüyor. Yakın tarihli analizlerde Capo ve Rekt Capital, lider kripto para birimi hakkında uyarı verdi. Capo, kritik aşamanın bugün başlayabileceğini söylüyor.

Capo, Bitcoin için kritik aşamanın bugün başlayabileceğini söyledi

Popüler trader Crypto Capo, Bitcoin grafik analizinin Bitcoin ayıları için iyi, boğalar için ise kötü haber olduğunu söylüyor. Güncel BTC analizlerinde Capo, Bitcoin’in daha fazla düşebileceği konusunda uyarıyor.

Ek olarak Capo, bu yıl 2 Mayıs’ta paylaştığı bir grafiğe atıfta bulunarak yorumlarına açıklık getiriyor. Takipçilerine “yükselen (Bitcoin) kanal desteği sizce ne kadar sürer?” diye soruyor.

Analist artık, Bitcoin likit hale geldikçe Mayıs ayındaki tahminlerinin tutarsız kalacağını inanıyor. BTC’nin yakın fiyat düşüşünün, lider kriptoyu 22.000 dolar aralığına indirebileceğini düşünüyor.

Bu arada, analistin işaret ettiğini 21.865 dolar fiyat hedefine düşüş, %27’lik değer kaybı anlamına geliyor. Capo ayrıca Bitcoin için “son ayağın” bugünden itibaren başlayabileceğini söylüyor. Analizini, yatırımcıların fiyat hedeflerini tahmin etmelerine yardımcı olmak için yararlı olan matematiksel teknik analiz araçları olan fraktallar ve Fibonacci zaman uzantılarına dayandırıyor. Analiste göre fraktallara ve fibonacci zaman uzantılarına dayanarak, son adım (kapitülasyon) bugün başlayacak.

Rekt Capital: Bitcoin hala dibi görmedi

Popüler bir kripto stratejisti, mevcut ayı piyasasında Bitcoin’in nihayet dibe ulaşıp ulaşmadığını belirlemek için anahtar bir metriği inceliyor. Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Rekt Capital, en son veri noktalarının daha fazla ağırlık ve öneme sahip olduğu bir hesaplama olan, Bitcoin’in fiyatının EMA’dan nasıl etkilendiği hakkında uzun bir tweet dizisi paylaştı. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist şunları söylüyor:

BTC, mavi 50 haftalık EMA’nın üzerine çıktığında yükseliş trendlerini onaylama eğilimindedir. Bitcoin, siyah 200 haftalık EMA’ya ulaştığında ve ondan ayrıldığında maksimum finansal fırsatı onaylama eğilimindedir. Sonuç olarak BTC dibe ulaştı mi yoksa daha fazla düşecek mi?

Grafik gurusu, BTC’nin fiyatının 50 haftalık EMA’dan %66 aşağıda kaldığı için büyük olasılıkla bir döngü tabanına ulaşmadığını açıklamadan önce 2015, 2018 ve 2020’deki önemli fiyat hareketlerine atıfta bulunuyor:

Anahtar çıkarım, ilk BTC tabanının 50 haftalık EMA’dan en az %100 uzakta oluşma eğiliminde olması. İkinci BTC tabanı, 50 hatalık EMA’dan %50-70 uzakta oluşma eğilimindedir. Bu doğru olmaya devam ederse, o zaman BTC bu döngüde henüz dibe vurmadı. Çünkü mevcut yerel BTC dibi, mavi 50 haftalık EMA’dan %66 uzakta. Tipik olarak ilk BTC tabanı ~%100 ve ikinci dip 50 haftalık EMA’dan %50-70 uzaklıktadır. Bu mevcut durum, ‘ilk dip’ fiyat hareketinden çok ‘ikinci dip davranışına benziyor.

Bu teknik görünümün hedefi 20.000 dolar

Rekt Capital, yatırımcıların Bitcoin’in bir döngü tabanına dokunmadan önce düşmesini beklemesi gerektiği için yaklaşık 20.000 doları hedefleyerek analizini sonlandırıyor. Daha sonra, aşağıdaki grafiğe bakan analist şunları söylüyor:

BTC bir kez daha mavi 50 haftalık EMA’dan %100 ayrılmayı tekrarlar mı? O zaman 20.000 dolarlık alana yakın bir BTC dibi göreceğiz. Böylece, önceki ATH seviyelerinin düzeltme dönemlerinde tekrar gözden geçirilmeme genel eğilimini tatmin edecektir.

Yazım sırasında, Bitcoin 30.000 doların altında dalgalanmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir