Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.163
% 2.70
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.163
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

2 Analist Uyardı: Bu 5 Altcoin’de Çılgın Dalgalanmalar Bekleyin!

Altcoin Sherpa ve Pentoshi takma adlarıyla tanınan iki analist, ralli bekledikleri altcoin’leri paylaştı. Ayrıca, bekledikleri seviyeleri de aktardı. İşte detaylar…

Pentoshi ADA ve SOL fiyat hareketlerine dikkat çekti

Pentoshi olarak bilinen trader, 584.000 Twitter takipçisine, güçlü ve uzun bir düşüş trendinden sonra Cardano’nun büyük olasılıkla büyük bir toparlanma sürecinde olduğunu söylüyor. Analistin grafiğine göre Cardano, 0.64 dolardan ilk hedefine yükselebilir. Bu seviyenin üzerinde, bir sonraki hedef 1 ila 1.10 dolar aralığında. Analist, ADA için vahşi bir dönüş öngörüyor ve ADA’yı kesinlikle “açığa satmayacak”.

Pentoshi ayrıca potansiyel fırsatlar için Solana’ya bakıyor. Tradera göre, Solana (SOL), 130 dolar seviyesinin altında kaldığı sürece daha fazla acı çekmeye devam edecek. SOL’un yıl sonundan önce 20 dolara doğru yolda olduğunu düşünüyor. Ancak aradaki rallilerin muhtemelen 60 ila 80 dolar aralığına yükseliş işareti vereceğini söylüyor.

Son olarak Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesinin oldukça altında ve hala amansız bir düşüş trendi içindeyken Pentoshi, takipçilerinden birinin BTC’nin asla tam olarak iyileşmeme olasılığı hakkındaki bir sorusunu ele aldı.  Analiste göre, Bitcoin, açgözlülükle beslenen güçlü bir uzun vadeli ralli ve korku kaynaklı düzeltmeler döngüsünde ve bunun yakın zamanda sona ereceğine dair bir işaret yok. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BTC, geçtiğimiz gün yeniden 20.000 doların üzerine çıktı.

Altcoin Sherpa’nın beklentileri ne yönde?

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti, Ethereum (ETH) rakibi Polkadot’un (DOT) bir miktar istikrar bulmadan önce mevcut fiyat seviyesinden yüzde 56’lık büyük bir kesintiye tanık olabileceğini söyledi. Altcoin Sherpa, 179.900 Twitter takipçisine Polkadot’un önemli ölçüde daha düşük fiyat seviyelerinde destek bulabileceğini söyledi. Analist, bu düşük seviyeler olarak 3-5 dolar aralığına işaret etti.

Stratejist ayrıca Cosmos (ATOM) ve LookRare (LOOKS)’e de bakıyor. Altcoin Sherpa, ATOM ve LOOKS’un hala ağır bir düşüş trendinde olduğunu belirtiyor. Ancak kısa vadeli bir geri dönüş paterni kaydetme şanslarının olduğunu söylüyor. Ethereum tabanlı NFT pazaryeri LookRare’in hizmet tokenı olan LOOKS, gün içinde yaklaşık yüzde 4’lük düşüşle 0.27 dolardan işlem görüyor. Hem ölçeklenebilirlik hem de birlikte çalışabilirlik için tasarlanmış bir Blockchain ekosistemi olan Cosmos, şu anda 8 dolar değerinde.

Önde gelen kripto para Bitcoin’e de bakan Altcoin Sherpa, BTC’nin uzun bir süre ayı bölgesinde kalacağını öngördüğünü söylüyor. Analiste göre dip bulunduktan sonra birikim aşamasına geçmek aylar alacak. Dibin önümüzdeki birkaç ay sonra bile gelmeyebileceğini savunuyor. Genel olarak, uzun bir ayı piyasası beklentisine işaret ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir