Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.049
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.049
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

2 Analist, Ethereum ve Bu Altcoin’ler İçin Uyardı: Düşüş Derinleşebilir!

Bitcoin 40 dolar altında işlem görmeye devam ederken, kripto analistleri Ethereum ve bir dizi altcoin projesinde düşüşün devam edebileceği konusunda uyarıyor. Nicholas Merten ve Altcoin Sherpa’nın güncel teknik analizlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

Bunlar olursa Ethereum ve altcoin’ler tehlikeye girebilir

Yeni bir YouTube videosunda Nicholas Merten, 511.000 abonesine, son zamanlardaki dezavantajlara rağmen Ethereum’un Bitcoin çiftine (ETH/BTC) hala güvenildiğini söylüyor. Ethereum fiyatında başka bir düşüş görülse de, Haziran ayından bu yana HL fiyat yapısını korumaya devam etti. Analist, aşağıdaki grafiğe bakarak BTC/ETH paritesinin düşüşe devam edeceğini öngörüyor:

ETH/BTC oranlarında 0,06, şu anda 0,066’dayız, eğer bu orana karşı yaklaşık %10’luk bir düşüş daha elde edersek, bu, piyasanın daha uzun bir düşüşe hazır olduğunun açık bir işareti olabilir.

Merten, Ethereum’un önümüzdeki on yıl içinde finansal piyasaları alt üst edeceğine büyük bir inanç duysa da, bunun fiyatının potansiyel yeni zirveleri gerçekleştirmeden düşmeyeceği anlamına gelmediğini açıklamaya devam ediyor:

0.06 ETH/BTC aralığının altında gerçekten bir düşüş yaşarsak, bu fiyatlar için gerçekten büyük bir uyarı işareti olabilir. Bu, yalnızca burada tutulmasını gerçekten görmek istediğimiz bu güven çizgisini kırmakla kalmıyor, bunun da ötesinde, düzeltmeler ve fiyat için biraz daha fazla serbestliğe sahip olduğunuz bu potansiyel düşük destek aralıklarını bulamıyor.

Altcoin Sherpa, Solana’nun yoğun birikim bölgesine yakalaştığını söylüyor

Altcoin Sherpa lakaplı kripto analisti, güncel Twitter analizlerinde, 1. katman Blockchain protokolü Solana (SOL) için dolar maliyet ortalaması (DCA) satın alma aralığı olarak 70 ila 90 dolar hedeflediğini söylüyor:

Kişisel olarak bunun daha yüksek zaman dilimlerinde bir dip oluşturduğuna hala inanıyorum. Bununla birlikte, bu hamleden önce muhtemelen biraz olacağını düşünüyorum ve 70-90’dan satın alma / DCAing için bir fırsat maliyeti var. İyi bir aktif ticaret değil ama belki de iyi bir yatırım.

Altcoin Sherpa, SOL’un Ağustos 2021’den bu yana görülmeyen kritik bir birikim bölgesine en son yaklaştığını gösteren bir grafik içeriyor.

Analistin izleme listesinde diğer katman-1 akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX). Analist, AVAX’ın uzun vadeli yatırımcılar tarafından yaygın olarak bakılan bir indikatör olan 200 günlük üstel hareketli ortalamasını (EMA) inceliyor:

Kısa vadede daha fazla konsolidasyon bekleyerek genel olarak hala düşüş görünüyor. 200D EMA pamuk ipliğine bağlı ama BTC düşerse, bu en düşük seviyelere geri dönmeli.

Sherpa son olarak, Kyber Network Crystal’in (KNC) piyasa satışları arasında iyi durumda kaldığını ve yine de fiyat artışı için yer olabileceğini düşünüyor. Analist aşağıdaki grafiği şöyle yorumluyor:

Piyasa düşüşünün geri kalanına rağmen iyi hareket etti. İzlenecek bir altcoin

Yazma sırasında KNC, son 24 saat içinde %20’den fazla yükseldi ve 3 dolar bandına ulaştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir