Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.583
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.583
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

2 Analist: Bu Altcoin Fırlayacak! Bu 3 Coin ise Çakılacak

Önde gelen kripto para analistleri, mevcut altcoin fiyatlarını değerlendirdi. Buna göre analistler, bir altcoin projesinin büyük değer kazanmasını bekliyor. Ancak, bazı altcoin’ler hakkında uyarılarda da bulunuyorlar. Analistlere göre popüler altcoin’ler arasında yer alan 3 kripto para büyük düşüşe hazırlanıyor. Gelin bu kripto paralara ve analistlerin beklentilerine yakından bakalım.

Poppe: “Bu altcoin fırlamaya hazırlanıyor”

Önde gelen kripto para analisti, bir altcoin projesinde fiyatın patlamaya hazırlandığını söyledi. Michael van de Poppe, görüşlerini 614 bin takipçisi bulunan Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Uzman, dünyanın en büyük kripto borsası Binance’nin yerel tokeni Binance Coin’den (BNB) bahsetti. Ona göre Binance Coin, mevcut ayı piyasasında iyi performans gösterecek kripto para birimleri arasında yer alıyor. BNB’nin çekici bir piyasa yapısına sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, BNB’nin yakın zamanda bir boğa koşusuna çıkacağı konusunda yatırımcıları uyarıyor. Buna göre Binance Coin boğaları, 215 ila 211 dolarlık fiyat aralığında bir ralli yakalama potansiyeli taşıyor. Ek olarak Poppe, altcoin’in mevcut fiyatından %20’ye varan bir ralli yaparak 256 dolar seviyesine gelmesinin mümkün olduğunu da ekliyor:

“USDT’ye karşı BNB paritesinde, long’lara bakmaya geldiğinde, potansiyel olarak bakacağım tek kripto paradır. Şu anda reddediyorduk ama aslında bir seviye kazanıyoruz. Devamını görmek için burada kazanılan bir seviyeyi görmek istiyorum. Dolayısıyla, uzun vadede buradaki 216 ila 215 dolar arasındaki aralığa bakmaya başlamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Belki biraz daha savunmacıysanız 211 dolara bakmaya başlayabilirsiniz. Ancak şu anda potansiyel taşıyan tek altcoin bu.”

Bennett: “Dogecoin bu seviyelere düşebilir”

Önde gelen bir başka kripto para analisti olan Justin Bennett ise, yatırımcıları uyardı. Uzman, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda üç altcoin projesine değindi: DOGE, VET ve SOL. Analist 101 bin takipçisine ilk olarak DOGE’den bahsetti. Buna göre Dogecoin, yükselen kama modelinden çıktı ve düşüşe geçecek. Analist, bahsi geçen düşüşün, altcoin’i mevcut 0,66 dolarlık fiyatından %47 düşüreceğini öngörüyor. Bu düşüş fiyatın ortalama 0,35 doları görmesine denk geliyor.

“Bu 2 altcoin de düşüş sinyali veriyor”

Dogecoin fiyatının ardından VeChain hakkında fikirlerini dile getiren Bennett, düşüş tahminini açıkladı. Buna göre VET coin, mevcut ters baş ve omuz modelini devam ettiremedi. Bu nedenle altcoin şimdi yoğun bir düşüş sinyali veriyor. Ancak düşüş bir desteğin kaybedilmesine bağlı. Bennett’e göre VET, 0,022 dolar aralığının altına düşerse, %37’lik bir düşüşün önü açılacak. Mevcut 0,022 dolarlık fiyatta yaşanması muhtemel bu düşüş, altcoin’in değerini 0,016 dolara götürecek.

Ardından analist, düşüş beklediği son altcoin projesini açıkladı. Buna göre, “Ethereum Katili” olarak anılan Solana da değer kaybedecek gibi duruyor. SOL’un haftalık fiyat hareketlerini analiz eden Bennett, 20 dolarlık desteğin yeniden test edilmesinin muhtemel olduğunu öngörüyor. Ancak bu düşüş, Solana’nın önümüzdeki haftalarda 37.40 dolar ve 39.25 dolardaki ana direnç seviyelerini kıramamasıyla mümkün olacak. Analistin tahmini, altcoin’in geçtiğimiz hafta, yükselen bir kanaldan ayrılmasının ardından geldi. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere SOL, kanalın çapraz desteğini dirence dönüştürdü. Yazının yazıldığı sırada SOL, 32,96 dolardan işlem görüyor. Eğer fiyat 20 dolara düşerse bu %37’lik bir değer kaybı anlamına gelecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir