Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.166
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.166
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

2 Analist, Boğa Koşusu Yapacak 4 Altcoin Duyurdu!

Geçtiğimiz gün içerisinde iki analist, çeşitli altcoin projelerine yönelik yorumlarını aktardı. İşte Cantering Clark ve InvestAnswers’ın altcoin’lere dair analizleri…

Cantering Clark, FXS, NEAR ve AVAX’a dikkat çekiyor

Cantering Clark olarak bilinen trader, algoritmik bir stablecoin sistemi olan Frax’ı (FXS) izlediğini söylüyor. Grafiği hakkında “şu anda daha iyi görünen bir grafik yok” diyen traderın analizine göre, FXS potansiyel olarak 42 dolardan hedefine koşabilir.

Yakından takip edilen analist, akıllı sözleşme platformu Avalanche’a (AVAX) da dikkat ediyor. Cantering Clark’a göre, AVAX aynı zamanda benzersiz bir şekilde güçlü bir pazar yapısına sahip ve 2022’nin en yüksek seviyelerini oluşturabilir. Cantering Clark ayrıca merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Near’ın (NEAR) güçlü bir ralli için hazırlandığını söylüyor. NEAR’ın son günlük mumunun önceki ikisini de aştığına dikkat çekiyor ve 17 doların üzerine çıkabileceğini belirtiyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere geçen yılın sonlarında, NEAR ekosistemi, yerel projeleri ve girişimleri için büyümeyi teşvik etmek için 800 milyon dolarlık bir bağış toplama çabasını duyurdu. Finansmanın yarısı dağıtılmış durumdayken Cantering Clark, traderların dikkat etmesi gerektiğini söylüyor ve kullanıcıların “Bunu kendi yararına kullanması gerektiğini” belirtiyor.

InvestAnswers, popüler altcoin SOL’un yükseleceğini düşünüyor

Yeni bir videoda, InvestAnswers kanalının analisti Solana konusunda iyimser olduğunu ancak coin’in 150 dolar seviyesinde önemli bir dirençle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Analist, Delphi Digital’den, SOL’nin fiyatı ile yükselen göreli güç endeksi (RSI) arasındaki bir farklılığı gösteren bir grafik paylaşıyor; bu, sinyal alım tarafı momentumunun arttığını öne sürdüğünden, teknik analistler tarafından genellikle yükseliş olarak kabul ediliyor. Tarihin herhangi bir gösterge olması durumunda, SOL’nin ciddi bir fiyat artışı için olabileceğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

200 günlük hareketli ortalamaya dokunmak üzereyiz. Böylesine büyük bir koşudan sonra biraz soluklanma bekliyoruz. 200 günlük hareketli ortalama da tesadüfen Fibonacci 0,5 seviyesinde, yani yaklaşık 150 dolar. 150 doların üzerine çıkmak biraz çaba gerektirebilir ancak güç, son 18 gündür akıllara durgunluk veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir