Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.898
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.898
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

BİTFİNEX BORSASI KULLANIMI

Merhaba arkadaşlar, bu gün sizlere Bitfinex borsası hakkında bilgi verip nasıl kullanıldığından bahsedeceğim. Bitfinex borsası 2012 yılında Raphael Nicolle tarafından kurulan Hong Kong merkezli bir ticaret platformudur. Bitfinex borsası platformdaki işlem hacimleri ve kullanıcı etkinliği açısından listelerin en üstüne çıkmayı başarmıştır.

Bitfinex, kullanıcılara Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron ve Tether USDT dahil olmak üzere 160’tan fazla varlığı kolayca ticaret yapma seçeneği sunar. Borsa, dünyanın en büyük ve en gelişmiş kripto para borsalarından biri olma ününe sahiptir. Gelişmiş ticaret özellikleri, derin likidite gibi en iyi özelliklerden bazılarını sunar.

Neredeyse tamamen profesyonel kullanıcılara hitap eden bir borsa olan Bitfinex, son derece kullanıcı dostu bir borsadır. Gösterge paneli oldukça kullanışlıdır ve Android ve iOS için mobil uygulamaları vardır. Ayrıca, gösterge paneli özelleştirilebilir ve TradingView grafiklerini entegre eden gelişmiş grafik araçları içerir.

1. ADIM

Başlamak için borsaya gidin ve “Kaydol” düğmesine tıklayın. Alternatif olarak, “Demoyu Görüntüle“ye tıklayarak, platformu ve arayüzünü inceleyebilirsiniz.

2. ADIM

E-posta adresinizi onayladıktan sonra, oturum açabilirsiniz. İlk girişinizde, hizmet şartlarını okumanız ve kabul etmeniz gerekir.

3. ADIM

Hesabınızı güvende tutmak için “Güvenlik” bölümünden gizlilik ayarlarını yapabilirsiniz.

4. ADIM

Son olarak, dolar, euro ve diğer fiat para birimlerini yatırıp çekmek istiyorsanız, hesabınızı doğrulamanız gerekir. “Doğrulama“ya giderek, yapabilirsiniz.

Bitfinex hesabının doğrulanması yaklaşık 6-8 hafta sürer. Adınızı ve iletişim bilgilerinizi, kimliğinizi, banka bilgilerinizi, KYC formunu ve diğer bilgileri doğrulayan belgeler sunmanız gerekmektedir.

Bitfinex, deneyimli traderların önde gelen destinasyonu ve işlem hacmi açısından en iyi borsalardan biridir. Bitfinex, hem fiat-kripto hem de kripto-kripto ticaretini destekler. Diğer önemli özellikleri arasında ise marj ticareti, limit ve stop emirleri ve OTC işlemleri bulunur. Platform, gösterge tabloları ve menüleriyle kolay gezinme imkanı sunar. Tüm bunların yanı sıra, Bitfinex sahip olduğu sağlam güvenlik önlemlerine rağmen 2015 ve 2016 yıllarından iki kez saldırıya uğramıştır. Saldırılardan sonra güvenliğini önemli ölçüde geliştirmiş ve kullanıcılarının kayıp fonlarını telafi etmiştir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir