Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.178
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.178
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

100.000 Dolarlık Savaş: PrimeXBT Yeni Yarışma Modülünü Tanıttı (Sponsorlu)

Trader’lar rekabet etmeyi severler ve son derece rekabetçi olduklarından yalnızca kazanmayı sevmezler. Aynı zamanda övünmeyi de isterler. Ancak yüksek riskli ve yüksel ödüllü trade oyununa girmek her zaman en kolay şey değildir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Trade’i eğlenceli ve pozitif bir şeye dönüştürmek Prime XBT’nin trade topluluğu için oyunu değiştirmenin yollarından yalnızca bir tanesi. En son yenilik olan tam da bunun için yapıldı.

Ödüllü trade platformunun kısa bir süre önce duyurduğu yeni modüle ve bunun trade’lar için neden önemli olduğuna daha yakından göz atalım.

Rekabeti Geliştirmek için Yeni Yarışma Modül, Yeni Efsaneler

PrimeXBT, yalnızca rekabeti artırmakla kalmayı, aynı zamanda Covesting küresel lider tablolarının rekabetçi yapısıyla topluluktaki en efsanevi trader’lardan bazılarını yaratmasıyla tanınan ödüllü bir marj ticareti platformudur. , trade topluluğunun birbirleriyle yeni etkileşimlere girmesi gibi yeni yollar sağlamasıyla beraber, yeni yarışma modülü de farklı şekilde yenilik yapacak.

Rekabet, yarışmalarda ön planda olmayı sürdürüyor. Ancka bu rekabetin çevre dostu ve risksiz olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Yarışma modülünün amacı, acemi trader’ları çekmek, eğitmek ve onları trade topluluğuna davet etmek, becerilerini daha geniş bir perspektifte göstermelerine izin vererek profesyonel trader’ları öne çıkarmak ve ortakların kitle oluşturmaya yönelik markalı trade yarışmalarını oluşturmasını sağlamaktır.

Büyük Trade Yarışması 100.000 Dolarlık Ödülle Başlayacak

Herkes, yarışmayı kazanmak için yeni modül aracılığıyla yarışmalara katılabilir. İlk yarışma 100.000 dolara kadar ödülün sunulduğu Büyük Trade Yarışması adı altında tarafından gerçekleştirilecek.

Yarışmanın birincisi 50.000 dolara kadar, ikincisi 20.000 dolara kadar ve üçüncüsü de 10.000 dolara kadar ödül kazanacak. Her yarışmada toplamda 10 kazanan yer alacak ve podyumda yer alamayanlar da 500 dolar ila 7.000 dolar arasında değişen ödüller alacak.

Yakında Duyurulacak Prime XBT Yarışmaları Hakkında Daha Fazla Bilgi

PrimeXBT, yakında daha fazla ayrıntı açıklanacağını ve yarışma modülünün sunduğu şeyler hakkında daha fazla bilginin şirketin resmi blogunda yer alacağını belirtti. Şirket blog sayfasından sürekli genişleyen hizmet ve varlık listesiyle ilgili güncellemeleri düzenli bir biçimde paylaşıyor.

Son güncellemelerden bazıları, yedi yeni popüler altcoin, Apple cihazları için yeni bir iOS uygulaması ve DeFi dapps’e doğrudan bağlantı yoluyla boşta kalan kripto varlıklarını stake ederken %10’a varan APY geliri sunan de içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir