Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.319
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.319
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

0xPlasma Labs, Uniswap v3 için BNB Chain’i Önerdi

Uniswap V3

0xPlasma Labs CEO’su Ilia, Uniswap v3‘ün fırsatı değerlendirmek amacıyla BNB Chain‘de dağıtılmasını önerdi.

Kripto endüstrisi, birçok kötü senaryonun etkisine maruz kaldı. FTX’in çökmesi ve iflas bildirmesi, birçok merkezi borsayı sıkıntıya soktu. Kripto yatırımcıları, kripto para borsalarına yaklaşmaktan çekinmeye başladı. Ayrıca bu durum, merkeziyetsiz borsaların da yoğun ilgi görmesini sağladı. Merkeziyetsiz borsalar, FTX iflasından sonra ciddi bir kullanıcı artışı yaşadı. Uniswap ve Pancakeswap gibi merkeziyetsiz borsalar, küresel anlamda geliştirme çalışmalarına odaklandılar. Son olarak Uniswap, v3 platformu için yeni bir öneriye tanıklık etti. 0xPlasma Labs CEO’su Ilia, BNB Chain‘e dağıtım yapılmasını önerdi.

BNB Chain, Uniswap v3 için Ev Sahipliği Yapabilir

0xPlasma Labs CEO‘su Ilia, Uniswap v3‘ün BNB Chain‘e dağıtılmasının mantıklı olacağını belirtti. Bu sayede, Uniswap‘ın toplam kilitli varlık (TVL) değerlerine ek 1 milyar dolar eklenebilir. Ayrıca, BNB Chain sayesinde yaklaşık 2 milyon yeni kullanıcı da platformu aktif kullanabilir.

Uniswap destekçisi Ilia, bu önerisini topluluğa iletti. Popüler projenin topluluğu, bu fikre çok sıcak baktı. Ayrıca bazı kullanıcılar, bu kararın geç alındığına değindi.

Ilia, fırsatı kaçırmamak gerektiğinden bahsetti ve bu kararın potansiyel DeFi gelişimini sağlayabileceğini öne sürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir