Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.972
% 0.06
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.972
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

ZKsync $ZK Coinin Potansiyeli ve Teknik analizi

zksync

ZK yeni listelenmiş bir coin 💹 elbette bu sebeple fiyat keşfinde olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ancak oldukça popüler ve ARB, STRK ve OP gibi de layer 2 devlerinden olma potansiyeli taşıyor.

Peki ZK neden potansiyele sahip; evet 21 milyar coin var. Bunların 3.68 milyarı dolaşımdalar. 💰 Yatırımcılar son turda 3 milyar dolar değerleme ile coine yatırım yaptılar. Bu da arzın tamamı dolaşımda olsa bu adamlar şu an zararda anlamına geliyor. Yani ZK şu an ucuzdur.

Öte yandan önemli kısım ise, 1 yıl boyunca ana yatırımcıları coinleri kilitli olduğu için satamayacak. Yani arzı 1 sene sabit kalacak anlamına geliyor. Bu yüzden her ne kadar yoğun FUD yapılıyor olsa da ciddi bir potansiyeli var demek yanlış olmaz.

 

ZKsync $ZK Coinin değerlemesi
(ZKsync $ZK Coinin değerlemesi)

 

(ZK Coin Teknik Graiği 4h)
(ZK Coin Teknik Graiği 4h)

Yeşil bant tekrar deneniyor. Burada alıcı yoklaması yapılıyor.Üzerinde 4h kapanışlar olumludur. Destek korunumu ile birlikte güç toplayabilirse eğer grafikte sizlerin de görebileceğiniz düşen kama yapısının üst bandına bir kırılım denemesi gelebilir. Ve kırılım ile birlikte kırmızı banda kadar hızlı tepkiler görebiliriz. İlerleyişin devamında düşen kama formasyon hedefi ise muhtemelen 0.21$ bölgesi olacaktır.

Yeşil bandın altı Supertrend’in 4h periyotta sat sinyali vereceği bölgedir. Bu yüzden altında gelecek kapanışlarda ilk etapta 0.135$ bölgesine sert düşüşler gelebilir. ⚠️ Muhtemel yoğun alıcı bulunan alan ise mavi ile gösterdiğim 0.098$-0.106$ bandıdır.

Lütfen yatırımlarınızı yaparken risk yönetmimizi iyi bir şekilde yapın ve kademeli alım ve satım stratejisine sadık kalınız.

zkSync Token ve Piyasa Değerlendirmesi

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir