Kriptolar:
30445
Bitcoin:
$62.715
% 3.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.42
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 62.715
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Zerion, ZK Stack ile Güçlendirilmiş Katman 2 Ağı İçin Testnet Yayında

ZERO network

Zerion, ZERO Network adını verdiği Katman 2 toplama projesi için test ağı yayınladı. Testnet, ZKSync’in yazılım paketi ZK Stack kullanılarak geliştirildi.

Kripto cüzdan sağlayıcısı Zerion, ZERO Network adlı yeni Katman 2 toplama projesi için test ağını resmi olarak başlattı. Bu testnet, ZKSync’in yazılım paketi ZK Stack kullanılarak inşa edildi ve Lens Protocol, GRVT ve Cronos zkEVM gibi projeleri içeren genişleyen ZKSync ekosisteminin bir parçası olarak yer alıyor. ZERO’nun ana ağı bu yılın ilerleyen dönemlerinde faaliyete geçecek.

1inch, Philand ve Dodo Finance gibi önemli ortaklar, ZERO test ağında faaliyet göstermek ve daha sonra ana ağda başlatmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Zerion ekibi, ZERO ekosistemindeki geliştiricilere ücretsiz API kredileri ve Zerion Wallet içinde öncelikli yerleştirme gibi tam destek sunmayı taahhüt etti.

Zerion, gas ücretlerinden kaynaklanabilecek potansiyel spam ve kötüye kullanımı önlemek amacıyla Onchain DNA adlı bir spam önleme sistemi de geliştirdi. Bu sistem, gerçek kullanıcıları botlardan ayırmayı amaçlıyor ve açık kaynak olarak sunulacak, böylece ağdaki herkes bu sistemi kullanabilir ve geliştirebilir.

Zerion’un kurucu ortağı ve CEO’su Evgeny Yurtaev, “ZK Stack ile ZERO Network’ü oluşturmak, bize sıfır bilgi kanıtları yoluyla ölçeklenebilirlik, EVM ekosistemi içinde uyumluluk ve kullanıcılarımıza hesap soyutlama yoluyla gelişmiş bir cüzdan deneyimi sağlıyor” dedi.

Ethereum Spot ETF’leri İlk Beş Ayda 5 Milyar Dolarlık Net Giriş Görebilir: Galaxy Digital

Bu ZK toplama ağı, kullanıcılar için genellikle gazsız işlemler sunacak ve ağ ücretlerini karşılamak için herhangi bir token’ın kullanılmasına olanak tanıyacak. Bu amaçla Zerion, cüzdan kullanıcıları için işlem maliyetlerini karşılamak üzere özel bir ödeme yöneticisi sözleşmesi geliştirdi. Zerion, işlem ücreti iyileştirmeleri yapıldıkça zamanla azalacak bir işletme maliyeti oluşturacağını belirtti. Ayrıca, ağ dapp’leri de kullanıcılar için işlem ücretlerine sponsor olma imkanı bulabilecek.

Bu yenilikçi adımlar, Zerion’un ZERO Network ile DeFi dünyasında daha geniş bir kullanıcı tabanına ulaşmasını ve daha verimli bir kullanıcı deneyimi sunmasını hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir