Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.575
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.575
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Yatırım Stratejisti: Bu Coin, Kripto Yarışında En Hızlı At!

Yatırım stratejisti Lyn Alden, Bitcoin’in kripto piyasasında baskın para birimi olmaya devam edeceğini ve rakiplerini geride bırakacağını söylüyor.

Lyn Alden, kripto yarışında Bitcoin’i “en hızlı at” olarak nitelendiriyor

“What Bitcoin Did” podcast’iyle yakın zamanda yapılan bir röportajda konuşan Alden, Bitcoin’in kripto yarışındaki en büyük rekabetinin merkez bankası dijital para birimlerinden (CBDC’ler) geleceğini savundu. Müşteriler için öz sermaye araştırması ve yatırım stratejileri sağlayan Alden, paranın dijitalleştirilmesini “kaçınılmaz” olarak nitelendirdi ve piyasanın karşı karşıya olduğu birincil sorunun hangi varlığın baskın hale geleceği olacağını söyledi. Alden, Bitcoin’in eksikliklerinin üstesinden gelmek ve hükümet kontrolünün etkisine direnmek de dahil olmak üzere uzun vadede başarılı olmak için en olası aday olduğunu kaydetti.

Alden’in Bitcoin’e yönelik açıklamaları şunları içeriyor:

Bir dizi kutuyu işaretler ve işaretlemediği kutular bile teknoloji geliştikçe ve daha geniş çapta tutuldukça ve daha iyi hale geldikçe işaretlenebilir hale gelir. Yani daha uzun vadeli düşünüyorum, bence Bitcoin… Yarışın en hızlı atı diyebilirsiniz.

Lyn Alden, dengeli bir portföy oluşturmayı tavsiye ediyor

Alden, Bitcoin’i en baskın kripto para olarak adlandırmasına rağmen, yatırımcıları portföylerinin %100’ünü Bitcoin’e tahsis etmemeleri konusunda uyardı. Ancak, bu noktada Bitcoin’e sahip olmamanın “mantıksız bir şey” olduğunu söylüyor.

Alden son olarak, Bitcoin’in meşru kullanım durumlarını hisse senetlerine göre bir avantaj olduğunu vurguluyor:

Bence bir yatırım olmanın yanı sıra tasarruf olmanın yanı sıra [Bitcoin’in] de sigortası. Size bu isteğe bağlılığı, diğer varlıkların vermediği şekilde verir.

Terra ekibi Mayıs ayında 80 binin üzerin BTC sattı

Terra ve UST çöküşü nedeniyle tüm kripto para piyasasının gözü Luna Foundation Guard’ın rezervinde. Vakfın resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamalara göre, LFG’ın 80.081 BTC’den geriye sadece 313 Bitcoin’i kaldı. Özetle, 80.081 BTC veya LFG’nin koruduğu Bitcoin’in %99.61’i fondan çıktı. Bugün açıklanan liste 1,973,554 AVAX’ı da içerdiği için yatırımcıları panik satışa sürükledi. Coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir