Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.035
% 4.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.035
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Yatırım Stratejisi İlerledikçe Metaplanet 1,2 Milyon Dolarlık Bitcoin Daha Aldı

Altcoin Yatırımcısı Nasıl 1.400 Doları 202.000 Dolar Yaptı?

Japon yatırım danışmanı Metaplanet, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimini oluşturma stratejisinin bir parçası olarak 1,2 milyon dolar harcayarak 20,2 BTC‘den fazlasını satın aldı. Bu satın alma, bir hafta önce açıklanan 6 milyon dolar değerinde ek BTC satın alma hedefine doğru atılmış bir adımdır.

Japonya’da halka açık bir şirket olan Metaplanet, 200 milyon yen (1,2 milyon dolar) değerinde Bitcoin satın aldığını ve toplam varlığını 161,3 BTC’ye çıkardığını belirtti. Tokyo merkezli firma, Tokyo Menkul Kıymetler Borsası’nda işlemler kapandıktan kısa bir süre sonra web sitesinde ve sosyal medya platformu X’te satın almayla ilgili bir açıklama yayınladı.

Daha önce Metaplanet, halihazırda 9 milyon dolar değerinde Bitcoin’e sahip olduğu bir dönemde, 6 milyon dolar değerinde BTC satın alarak Bitcoin varlıklarını artırma niyetini açıklamıştı. Web sitesine göre şirketin Bitcoin’e odaklanması, Kovid salgını sonrasında yatırım ortamındaki değişikliklerden kaynaklanıyor.

Bu bitcoin biriktirme stratejisi, yaklaşık dört yıldır BTC satın alan ve şu anda piyasaya sürülecek tüm bitcoinlerin %1’inden fazlasına denk gelen 226.000 BTC’yi elinde bulunduran Tysons Corner, Virginia merkezli bir yazılım geliştiricisi olan MicroStrategy’ninkine benzer. .

Duyurunun ardından Metaplanet hisseleri %1 arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir