Kriptolar:
30443
Bitcoin:
$60.681
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%52.9
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.24 T
% 2.03
Korku & Açgözlülük:
47 / 100
Bitcoin:
$ 60.681
BTC Dominasyonu:
% 52.9
Piyasa Değeri:
$2.24 T

World Chain ve Alchemy: Web3 Geliştiricileri İçin Yeni Ortaklık

World Chain

World Chain ekosistemi için altyapıyı inşa etmek amacıyla yeni bir ortaklık kuran iris tarama biyometrik dijital kimlik projesi Worldcoin ve Web3 geliştirme platformu Alchemy oldu.

Worldcoin, 26 Haziran’da yaptığı açıklamada, Alchemy ile olan ortaklığının World Chain geliştiricilerine tam ve kapsamlı bir Web3 geliştirici ortamına anında erişim sağlayacağını belirtti.

Bu, temel ve veri API’lerini, dizinleme çözümlerini ve geliştiricilerin uygulamalarını çalıştırmak için gereken diğer araçları kapsar.

Ayrıca, araçlar arasında, World Chain sistemindeki kendi kendine saklama cüzdanlarının güvenliğini ve emniyetini artırmak amacıyla hesap soyutlama altyapısı da bulunuyor.

Alchemy’nin World Chain Geliştiricileri İçin Araçları

Alchemy ayrıca World ID’yi araç setine dahil edecek ve böylece dünya çapındaki milyonlarca geliştiriciye dijital kimlik teknolojilerine erişim sağlayacak.

Alchemy’nin mühendislik lideri Noam Hurwitz, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, bu ortaklığın geliştiricilerin “insan odaklı uygulamalar” oluşturmasına ve bir milyar insanı zincire getirmesine yardımcı olacağını, böylece “anlamlı ilerlemeyi” kolaylaştıracağını düşündüğünü söyledi.

İlginizi Çekebilir: Metallica’nın X Hesabı, Sahte Solana Tokenini Tanıtmak İçin Hacklendi

Nisan 2024’te insan tasarımı bir blok zinciri olarak tanıtılan World Chain Tools for Humanity, World Chain ekosisteminin ana oyuncularından birinin Optimism, Coinbase ve daha geniş Ethereum ekosistemi olduğunu ve Superchain’in bir parçası olarak birlikte çalıştığını iddia ediyor.

OP ana ağından geçiş sürecinde olup, World App’in yanı sıra kullanıcıların birçok orbdan birinde iris taraması yaptıktan sonra aldıkları World ID’nin yeni evi olacak.

İnsan Odaklı Blok Zinciri: World Chain’in Vizyonu

Doğrulanmış World ID’ler, World Chain’in insan odaklı optimizasyonunun sahiplerine öncelikli blok alanı ve sıradan işlemler için ücretsiz gaz limiti tahsis etmesini sağlar, böylece botları dışarı iter ve geliştiricilere gerçek kullanıcılara daha iyi erişim sağlar.

Tools for Humanity Protokol Başkanı Steven Smith, Cointelegraph’a World Chain’in insanlar için yapılmış ilk blok zinciri olmayı ve insanları zincire almak için en büyük kapıyı oluşturmayı hedeflediğini söyledi.

Bununla birlikte oldukça geniş bir ölçekte çalışabilecek altyapıya ihtiyaç geliyor.”

Smith, Alchemy ile işbirliği yapma kararının, büyük şirketler için “kesintisiz çalışma süresi ve güvenilirlik sağlama” konusundaki kanıtlanmış deneyimleri ile desteklendiğini ekledi.

Gelecekteki bir Decentralize with Cointelegraph bölümünde, sunucu Savannah Fortis, Worldcoin ve küresel merkezi olmayan dijital kimliğin geleceğine yönelik hedeflerini daha iyi anlamak için Steven ile oturacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir