Kriptolar:
32042
Bitcoin:
$69.400
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%59.2
% 0.20
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 1.89
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 69.400
BTC Dominasyonu:
% 59.2
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Web3, Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 12’si Uçuyor!

Bitcoin (BTC) hala 30.000 doların altında ve genel kripto para piyasası yüzde 1.7’lik bir düşüş ile 1.31 trilyon dolara geriledi. Ancak bazı metaverse, meme ve web3 coin projeleri değer kazandı. İşte detaylar…

7 metaverse coin değer kazandı

Metaverse coin alanına bakıldığında, en çok Decentral Games (DG) değer kazanmış gibi görünüyor. DG, yüzde 52.4 oranında yükseliş yaşadı. Ardından gelen VIBE (VIBE) yüzde 45.9 oranında değer kazandı. MegaCryptoPolis (MEGA) yüzde 30.7 yükselirken Realm (REALM) yüzde 16.1 yükseldi. Avaxtars (AVXT) yüzde 13 değer kazanırken League of Kingdoms (LOKA) yüzde 12.6 değer kazandı. Son olarak OpenWorld (OPEN) yüzde 12 yükseldi.

4 meme coin yükseliş yaşadı

Meme coin’lerde ise en çok yükselen altcoin, yüzde 107.2 ile Kawakami (KAWA) oldu. Kawakami, KAWA tokeni tarafından desteklenen meme projeleri için merkezi olmayan ekosistemdir. Ekip geliştirmede başı çekiyor olsa da, merkezi olmayan özerk bir organizasyon olarak hareket ediyor. Amaç, yatırımcıların bilinçli kararlar vermelerini sağlayan bir dizi güçlü araç ve ürünle meme token’ler için tam teşekküllü bir ekosistem oluşturmak ve aynı zamanda erken aşama meme projelerinin başlatılmasını kolaylaştırmaktır.

Ardından yüzde 24.6 ile HODL (HODL), yüzde 10.3 ile YetiCoin (YETIC), yüzde 5.3 ile Catbonk (CABO) geliyor. HODL, Binance Smart Chain üzerine inşa edilmiş, topluluk odaklı bir DeFi projesidir. HODL, özerk, sıkıntısız bir yield farming ve likidite oluşturma protokolü üzerinde çalışır.

Bir web3 coin değer kazandı

Web3 alanında, yalnızca Radicle (RAD) kayda değer bir yükseliş gösterdi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Radicle (RAD), geliştiricilerin eşler arası ve merkezi olmayan bir şekilde işbirliği yapmalarını sağlayan açık kaynaklı bir protokoldür. GitHub ve GitLab gibi merkezi kod işbirliği platformlarına benzer şekilde, geliştiriciler kod yazmak ve üzerinde DApp’ler oluşturmak için işbirliği yapabilir. Bu, Radicle’ın Radicle Link adı verilen eşler arası çoğaltma protokolü aracılığıyla gerçekleşir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir