Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.030
% 3.02
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.030
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Watford FC, Seedrs Üzerinden %10 Dijital Hisse Sunacak

İngiliz futbol kulübü Watford FC, yatırım platformu Seedrs aracılığıyla yatırımcılara ve taraftarlara kulübün %10 hissesini sunuyor. EFL Championship’te yer alan Watford, son on yıl içinde zaman zaman Premier Lig’de de mücadele etti.

Watford FC, 17.5 milyon sterlin (22.3 milyon dolar) toplamayı hedefliyor ve hisse başına yaklaşık 12 sterlin fiyat belirledi. Yatırımcılar, dijital hisselerinin yanı sıra özel tekliflere erişim sağlayacak tokenlar da alabilecekler.

Yatırımcılar için Yeni Bir Fırsat

Seedrs’in Avrupa kolu olan Republic üzerinden yapılacak bu girişim, Watford FC’nin daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmasını amaçlıyor. Kulüp, geleneksel hisse artırımıyla elde edilecek yatırımcı tabanına ek olarak, taraftarların da kulübün mirasına ve geleceğine ortak olabilmesini sağlamak istiyor.

Yatırımcılara, dijital hisselerin yanı sıra özel tekliflere erişim sağlayacak tokenlar alma seçeneği sunulacak. Kulüp ayrıca bu tokenların gelecekte ticaretine izin verileceğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir