Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.309
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.309
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Van Gogh NFT Koleksiyonu Çıkıyor!

17İspanya’da bulunan bir ulusal müze, tarihinde bir ilki gerçekleştirerek kendi NFT’lerini üretmeye hazırlanıyor. Bu özel NFT koleksiyonu, Van Gogh’un unutulmaz başyapıtlarını içerecek.


▪️ Ortaya atılan bir habere göre, Olyverse adlı Metaverse platformunun CEO’su Carlos Grenoir, Thyssen-Bornemisza Ulusal Müzesi’nin onayıyla özel Van Gogh sanat eserlerinin blokzincir teknolojisi kullanılarak yüksek çözünürlüklü NFT’lere dönüştürüldüğünü duyurdu.

▪️ Her biri orijinal bir eseri temsil eden NFT’ler, sınırlı sayıda seriden oluşacak şekilde tasarlandı. Bu özel NFT koleksiyon, yalnızca 100 adet NFT içeren bir sınırlı sayıda üretilmiş olacak. Bu proje,bir NFT pazaryeri ile iş birliği içinde gerçekleştiriliyor.

▪️ Olyverse’in CEO’su Carlos Grenoir, NFT’lerin aracılığıyla sanata erişimi demokratikleştirerek, bireylerin Van Gogh’un eserlerini farklı bir deneyimleme şansı elde etmelerini umduklarını ifade etti ve şu cümleleri kullandı:

Metaverse platformumuz, geleneksel müze sınırlarını aşan bir şekilde, bu dijital başyapıtları sergilemek ve keşfetmek için bir platform olarak hizmet veriyor. Bu deneyim, sürükleyici ve zengin bir şekilde sunularak kullanıcılara yeni bir perspektif sunuyor.

▪️ LG ile gerçekleştirilen iş birliği, bu NFT koleksiyonu sahiplerinin blokzincir destekli ekranlar kullanarak dijital sanat eserlerini sergileme imkanına sahip olacakları şeklinde belirtildi.

nft nedir

▪️ Grenoir, Olyverse’e dahil edilecek ilk tarihi sanatçı olarak Van Gogh’un seçilmesi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Grenoir, “Van Gogh’u sevdiğim gibi, evrensel olarak tanınan, bizimle aynı felsefeyi benimseyen ve yeni ve yenilikçi bir şeyler yaratan bir sanatçıyı istedik” şeklinde ifade etti.

▪️ Thyssen-Bornemisza Ulusal Müzesi’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen bu önemli girişim, dijital sanatın ve NFT’lerin sanat dünyasında yeni bir dönem açmasını sağlıyor. Bu proje, sanata erişimi demokratikleştirmeyi hedefleyerek, bireylerin Van Gogh’un eşsiz eserlerini daha önce hiç olmadığı şekillerde deneyimlemelerine imkan tanıyacağı düşünülüyor.

 Kripto para madenciliğine yönelik yenilikçi ve çevre dostu bir proje olan SolarX projesini incelediğimiz yazımızı okumak için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version