Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$59.843
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 59.843
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Upbit Yeni Altcoin Listeledi! Fiyat 5 Dakikada 2 Katına Çıktı!

upbit singapur

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, yeni bir altcoin listeledi ve bu altcoin’in fiyatı 5 dakikada iki katına çıktı!

Upbit, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) işlemlerinin altcoin hacimlerinin gerisinde kaldığı bir dönemde, Bounce (AUCTION) adlı bir altcoin’i listelediğini duyurdu.

Upbit, 29 Mayıs tarihinde resmi web sitesinde yaptığı açıklamada, AUCTION’ı TSİ 10:00’da listelediğini duyurdu.

Dikkatinizi Çekebilir: Starknet Vakfı, En İyi Projelere 25,2 Milyon Dolarlık STRK Token Tahsis Etti!

Borsa tarafından yapılan açıklamada, AUCTION yatırma işlemlerinin sadece Ethereum ağı için açık olacağı belirtildi. Upbit ayrıca, yatırımcıları başka ağlardan transfer yapmamaları konusunda uyardı.

AUCTION’ın Güney Kore Wonu (KRW) paritesinde işlem göreceği ve bu listelemenin ardından yatırımcıların AUCTION/KRW işlem çiftinde alım-satım yapabilecekleri ifade edildi.

CoinGecko verilerine göre, bu listeleme duyurusunun ardından AUCTION’ın fiyatı adeta uçuşa geçti. AUCTION fiyatı, 17,3 dolar seviyesinden %80 artışla 31,4 dolara ulaştı. Daha sonra biraz geri çekilen AUCTION, şu anda 29,2 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir