Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.456
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.456
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Upbit, BTC ve USDT Pazarlarına Yeni Dijital Varlıkları Ekliyor

Upbit

17 Haziran 2024’te, aşağıdaki dijital varlıklar Upbit’in BTC ve USDT pazarlarına eklenecek.

GAS (Gas)

GAS, NEO blockchain’ini oluşturan iki token’dan biridir ve NEO ile birlikte çalışır. NEO blockchain’inde akıllı sözleşme işlevlerinin uygulanması ve işletilmesi için bir ücret olarak kullanılır ve aynı zamanda bir teşvik olarak hizmet eder.

GAME2 (GameBuild)

GameBuild, oyun geliştiricilerin dijital varlıkları verimli bir şekilde yönetmelerine ve gelir elde etmelerine yardımcı olan bir platformdur. Web2 ve Web3 oyunlarını bağlar, oyunlarda reklam yerleştirir ve zincir üstü verileri izler. GAME2, yönetim oylamaları ve platform işlemleri için kullanılan GameBuild’in yönetim ve yardımcı token’ıdır.

NEO (Neo)

NEO, Çift Token Mekanizmasını ilk benimseyen halka açık bir blockchain platformudur. Bu mekanizma altında, yönetişim ve ağ kullanım hakları ayrılmıştır. NEO token’ı (NEO), yönetişim katılım hakları için kullanılır ve her blok belirli bir miktarda GAS token’ı üretir. Bloklarda üretilen GAS, konsensüs sürecine katılan düğümlere yeniden dağıtılır ve ağ katılımı için ekonomik teşvikler sağlar.

SOL (Solana)

Solana, hızlı işlem işleme hızı ve diğer blockchain’lere kıyasla düşük ücretleri ile DApp (merkeziyetsiz uygulamalar) ekosistemini kuran bir ana ağ projesidir. Solana token’ı (SOL), ücretler, staking ve yönetişim katılımı için kullanılır.

Web sitesi: SOL Resmi Web Sitesi

TT (ThunderCore)

ThunderCore (TT), Ethereum’un ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi hedefleyerek Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu bir blockchain platformu olma hedefiyle başladı. Özellikle oyunla ilgili DApp’leri çeker. ThunderCore (TT), blockchain içinde işlemler için bir ücret veya değer deposu olarak kullanılır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Upbit, BTC ve USDT Pazarlarına Yeni Dijital Varlıkları Ekliyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Binance'den Sonra Upbit de Listeliyor! - Coin Mühendisi

  2. Pingback: BitFlyer, FTX Japan'i Satın Alıyor - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir