Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.870
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.870
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Ünlü Yatırımcı: Bitcoin Bir Ay Boyunca Bu Fiyat Aralığında Kalacak

Ünlü Yatırımcı: Bitcoin Bir Ay Boyunca Bu Fiyat Aralığında Kalacak

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının ancak yılın ikinci çeyreğinin sonuna doğru yükselişe geçeceğini öngörüyor.

Novogratz, Bitcoin‘in önümüzdeki bir ay boyunca 55 bin dolar ile 75 bin dolar arasında işlem göreceğini bekliyor. Yatırımcı, piyasaların şu anda “konsolidasyon aşamasında” olduğunu ve bu durumun ikinci çeyreğin sonunda değişeceğini öngörüyor.

Bitcoin, Ethereum, Solana ve diğer her şey konsolide olacak. Bu ne anlama geliyor? Muhtemelen koşullar değişinceye ve piyasadaki gelişmeler bizi bir üst seviyeye taşıyana kadar 55 ile 75 arasında kalacağız.”

ABD’deki spot Bitcoin ETF’lerine olan talep son haftalarda azaldı. Ancak Galaxy Digital CEO’su bu durumdan endişe duymuyor.

“Büyük oyuncular bunu sistemlerine yeni entegre etmeye başladılar. Varlık yöneticilerinin müşterilerine satış yapma süreci bir gecede gerçekleşen bir şey değil.”

Novogratz ayrıca bu yıl ABD’de yapılacak başkanlık seçimlerinin de kripto paraların nasıl düzenleneceği konusunda bir netlik sağlayacağına inanıyor.


İlginizi Çekebilir: Binance, Üç İşlem Çiftini Delist Ediyor!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir