Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$60.291
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 60.291
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Uniswap ve Transak’tan Yeni Ortaklık

Uniswap ve Transak'tan Yeni Ortaklık

Uniswap Labs, Uniswap Wallet‘daki fiat para biriminden kriptoya geçiş yeteneklerini geliştirmek için önde gelen Web3 ödeme altyapısı sağlayıcısı Transak ile yeni bir ortaklık kurdu. İşbirliği sayesinde dünya genelindeki kullanıcılar için merkeziyetsiz finansa (DeFi) erişim daha kolay hale gelecek.

Dünyanın önde gelen merkeziyetsiz borsası olan Uniswap protokolüne doğrudan bir ağ geçidi olarak hizmet veren Uniswap Wallet, artık kullanıcılara kripto para edinmenin daha kolay bir yolunu sunuyor. Transak’ın hizmetlerini entegre eden Uniswap, kullanıcıların merkezi borsalardan para transfer etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve potansiyel olarak DeFi ekosistemine daha geniş bir kullanıcı kitlesi çekiyor.

Yeni özellik sayesinde Uniswap 160’tan fazla ülkeye genişliyor ve kullanıcılar artık doğrudan Uniswap Wallet üzerinden kripto satın almak için çeşitli ödeme yöntemlerinden yararlanabiliyor. Bu yöntemler arasında Apple Pay ve Google Pay gibi popüler dijital cüzdanlar, geleneksel kredi ve banka kartları ile çeşitli yerel ödeme çözümleri bulunuyor.

Ayrıca, Uniswap Vakfı 2024’ün ilk çeyreği için mali raporunu yayınladı. Vakıf, fiat para birimleri, kripto para birimleri ve stablecoinlere yayılmış 41 milyon dolarlık varlığa sahip olduğunu bildirdi. Raporda ayrıca, her biri 11,43 dolar değerinde olan 730.000 UNI token rezervi bulunduğu belirtildi.

Vakfın ilk çeyrekteki mali faaliyetleri arasında 2,79 milyon dolarlık hibe tahsisi ve yeni hibe taahhütleri için ayrılan 4,34 milyon dolar yer alıyor. Vakıf, fiat ve stablecoin varlıklarını operasyonel giderler ve hibe ödemeleri için kullanırken, UNI tokenlerini özellikle çalışan teşvikleri için ayırıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Wall Street Devlerinden Kripto Paralara Dair Kritik Yorum: ABD Seçimlerine Yön Verecekler!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir