Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$57.204
% 5.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 57.204
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Uniswap Vakfı, UNI Stake ve Delegasyon Oylamasını Erteledi

Uniswap Vakfı, topluluk tarafından büyük bir merakla beklenen merkeziyetsiz borsa Uniswap’ın yönetiminden sorumlu grup, UNI stake ve delegasyon oylamasını cuma gününe kadar erteledi.

Topluluk Endişeleri ve Yönetim Sorunları

Vakfın, önerinin değerlendirilmesi ve analiz edilmesi ile karar verme süresinin uzatılması amacıyla bir paydaş tarafından yapılan endişeye yanıt olarak X’te paylaştığı oylama duyurusu, oylamanın ertelendiğini belirtti.

Bu oylama, merkeziyetsiz borsanın ‘ücret değişimi’ olarak adlandırdığı özelliği etkinleştirmeye ve UNI tokenlerini stake eden ve devreden UNI token sahiplerini ödüllendirmeye daha yakın hale getirecekti.

Uniswap DAO yönetim forumunun resmi sorumlusu Erin Koen, forumda yaptığı duyuruda, önerilen yükseltme alanının önemli ve gelişmekte olduğunu ve ileriye yönelik adımlar atmadan önce daha ayrıntılı bir şekilde incelenmesi gerektiğini belirtti.

Özellikle Uniswap DAO, yıllar boyunca ücret değişimi olasılığını araştırmıştı; ancak önceki öneriler, ABD’deki olası menkul kıymetler yasası ihlalleri nedeniyle askıya alındı. Siyasi engeller de süreci yavaşlatmış ve oldukça çekingen hale getirmişti.

Bu İlginizi Çekebilir: Shiba Inu (SHIB) Büyük Bir Sürpriz Yapmaya Hazır Mı?

Memnuniyetsizliğini dile getiren bir diğer CEO, dijital para birimlerine yatırım yapan bir kripto risk sermayesi şirketi olan Paradigm’in ortağı Dan Robinson, Uniswap Vakfı’nın oylamayı erteleme kararına ilişkin görüşünü paylaşarak, vakfın başka bir tanımlanmamış risk sermayesi firmasının baskısına boyun eğdiğini düşündüğünü belirtti.

Bir kullanıcı, bu gecikmenin paradoksal olduğunu ve bu gecikmenin dağıtılmış hükümet amacını geçersiz kılıp kılmadığını sorguladı. Önceki yanıtlar gibi, bu da hizmet kullanıcılarının tartışmaya istekli oldukları birçok tutarsızlık algıladığını göstermektedir. Bazıları, tanımlanmamış risk sermayesi firmasının operasyonlarının büyük etkisini ortaya koyduğunu ve bunun dağıtılmış inançları zayıflatacak bir hata olacağını belirtti.

Uniswap Vakfı tarafından Şubat ayında açıklanan yeni plan, önceki endişeleri ele almayı amaçlıyor ve bu yılın başlarında ‘ısı kontrolü’ olarak da bilinen bir ‘danışma anketi’ yoluyla topluluk desteği kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Uniswap Vakfı, UNI Stake ve Delegasyon Oylamasını Erteledi” te bir düşünce

  1. Pingback: Velocore Hacki, DEX Müşterilerine 10 Milyon Dolarlık Kayıp Yaşattı

  2. Pingback: Balina Dev Borsada Altcoin'i Satıyor: Fiyatta Düşüş! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir