Kriptolar:
30427
Bitcoin:
$61.681
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.23
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.22
Korku & Açgözlülük:
40 / 100
Bitcoin:
$ 61.681
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.29 T

UniSwap Fee Switch Oylaması Ertelendi

UniSwap fee swtich

Yakın bir gelecekte oylanması planlanan UniSwap (UNI) “fee switch” uygulamasının oylaması ileri bir tarihe ertelendi.

Topluluk, borsanın kazançlarının bir kısmının UNI token sahiplerine dağıtılmasını içeren bu fikri sıcak bir şekilde karşıladı.

UniSwap Fee Switch Önerisi Topluluk Tarafından Memnuniyetle Karşılandı

Topluluğuyla yeni bir gelir paylaşımı oylamasının ardından, merkeziyetsiz kripto borsası UniSwap (UNI) büyük bir fiyat artışı yaşıyor. Bu, dijital varlık piyasası günlük verilerini toparlarken ve haftalık artışları kaydederken gerçekleşti. Bugün 2.56 trilyon dolara ulaşan toplam piyasa değeri, boğaların hafta ortası dip seviyelerinin ardından toparlanma çabalarıyla %0.5 artıyor.

İlginizi Çekebilir: Uniswap, Topluluk Oylaması Öncesi Mali Durumunu Açıkladı

Spot ETF onaylarının beklentisiyle birlikte, UNI fiyatları artış yaşadı ve geçen hafta %22’den fazla kazanç gören Ethereum’un (ETH) bayrağını devraldı. 10.86 dolarda işlem gören UNI, haftalık %20 artışla diğer kripto paraların üzerinde, piyasa değeriyle en yüksek sırada yer alıyor. Günlük tahminler düşmüş olsa da, bu önemli artış aylık rakamı %53’ün üzerine çıkardı.

Yeni olayların ardından ek zincir üstü genişlemeyle birlikte, Uniswap’ın işlem hacimleri %19 artış gösterdi. Merkeziyetsiz finans (DeFi) sistemleri Yatırım Altındaki Varlıklar (AUM) yükselirken, Uniswap geçen hafta 20 milyar dolar değerinde işlemi yönetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

UniSwap Fee Switch Oylaması Ertelendi” te bir düşünce

  1. Pingback: PayPal’ın PYUSD Stablecoin’i Artık Solana’da - Coin Mühendisi

  2. Pingback: Fetch.ai, Ocean Protocol ve SingularityNET'ten Tarihi Birleşme - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir